Έφυγε από τη ζωή η Γέλη Παπαγιαννοπούλου – Αγγελοπούλου, σύζυγος του επιχειρηματία, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Η Γέλη Παπαγιαννοπούλου – Αγγελοπούλου νοσηλευόταν στο «Σωτηρία», όπου είχε μπει με κορωνοϊό, τον οποίο και κατάφερε να ξεπεράσει, αλλά πέθανε, τελικά, από άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο ήταν ο δεύτερος και για τους δύο. Από τον πρώτο της γάμο έχει αποκτήσει μια κόρη. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στις 9 Ιουνίου 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας. Στο πρώτο σπίτι των Κολοκοτρωναίων, το οποίο και είχε ανοικοδομήσει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, πραγματοποιήθηκε το μυστήριο χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου και με την παρουσία πολλών διάσημων και μη καλεσμένων.

Υπήρξε ιδρύτρια της «Επιστροφής», μιας οργάνωσης που είχε ως αντικείμενο την απεξάρτηση τοξικομανών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ίδιων και των οικογενειών τους. Σε αυτή την πρωτοβουλία, την είχε στηρίξει ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με την ίδια να έχει δηλώσει πως «ο Κωνσταντίνος μάς στηρίζει σταθερά. Ήταν αυτός ουσιαστικά που με “έσπρωξε” στη δημιουργία της “Επιστροφής”. Δίχως αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Διαβάστε ακόμη

ΟΟΣΑ για τράπεζες: Η συνεισφορά του «Ηρακλή», το ενδεχόμενο επέκτασης και οι ad hoc αναστολές πλειστηριασμών

«Σπίτι μου»: Πότε θα δοθούν τα πρώτα δάνεια σε 137.000 δικαιούχους

H Microsoft θέλει να επενδύσει $10 δισ. σε εταιρεία AI του Έλον Μασκ