Από 9,5 έως 10,9 λεπτά διαμορφώθηκαν οι τιμές του Μαΐου στο πράσινο τιμολόγιο, προσφέροντας χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, με τη ΔΕΗ να σέρνει το χορό μειώνοντας  το ειδικό τιμολόγιο κατά 2%.

Τον Απρίλιο τα τιμολόγια ρεύματος  κυμάνθηκαν από 9 έως 11,6 λεπτά ενώ το Μάρτιο η τιμή βάσης στα πράσινα ήταν χαμηλότερη στα 8,1 και η ανώτερη έφτασε τα 11,9 λεπτά η κιλοβατώρα. Για τον τρέχοντα μήνα το φθηνότερο τιμολόγιο συνεχίζει να προσφέρει η ΕΛΙΝ με 9,5 λεπτά την κιλοβατώρα, η οποία για πρώτη φορά αποφάσισε να αυξήσει σε σχέση με τον Απρίλιο, μειώνοντας την διαφορά με τους άλλους παρόχους. Και αυτό το μήνα, από τα τιμολόγια ρεύματος δεν λείπουν οι διαφοροποιήσεις, καθώς υπάρχουν προμηθευτές που επέλεξαν ακόμη και να αυξήσουν ελαφρώς τα τιμολόγια.

Ειδικότερα, για το Μάιο, η ΔΕΗ προσφέρει έκπτωση 2% στο ειδικό τιμολόγιο με 10,65 λεπτά την κιλοβατώρα από 10,8 λεπτά τον Απρίλιο  για καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες. Η τιμή αναπροσαρμόζεται στα 11,7 λεπτά κιλοβατώρα, για πάνω από 500 κιλοβατώρες από 11,8 λεπτά τον Απρίλιο. Η ΔΕΗ για το Μάιο μείωσε την έκπτωση στο 10% από 15% τον προηγούμενο μήνα.

Αντίστοιχα, η Εlpedison για το πράσινο τιμολόγιο προσφέρει 9,96 ανά κιλοβατώρα για τις πρώτες 100 κιλοβατώρες και 10,5 λεπτά για τις υπόλοιπες.

Η ΗΡΩΝ στο πράσινο τιμολόγιο για τον Μάιο δίνει τιμή 10,11 λεπτά ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας 12%.

Η Protergia  μείωσε το Μάιο την τιμή του πράσινου τιμολογίου στα 10,601 λεπτά από 11,62 λεπτά την κιλοβατώρα τον Απρίλιο με έκπτωση συνέπειας. Χωρίς την έκπτωση συνέπειας, η τιμή το Μάιο είναι 17,6 λεπτά/κιλοβατώρα από 18,6 λεπτά/κιλοβατώρα τον Απρίλιο.

Στα 10,96 λεπτά διαμορφώνεται το τιμολόγιο της NRG με έκπτωση συνέπειας από 10,7 λεπτά/κιλοβατώρα τον προηγούμενο μήνα.

Σε παρόμοια επίπεδα κινήθηκε και η χρέωση για την Φυσικό Αέριο, η οποία διαμορφώνεται στα 10,9 ευρώ ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας.

Στα ίδια επίπεδα με τον Απρίλιο εμφανίζεται η τιμή της Volton για το πράσινο τιμολόγιο, η οποία ανέρχεται στα 10,54 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Το τιμολόγιο της  ΕΛΙΝ αυξάνεται στα 9,5 λεπτά η κιλοβατώρα από 9 λεπτά τον Απρίλιο.

Τέλος η τιμή για το πράσινο τιμολόγιο της Volterra που ανήκει πλέον στην Μυτιληναίος είναι 9,9 λεπτά ανά  κιλοβατώρα στα ίδια επίπεδα με τον Απρίλιο.

Διαβάστε ακόμη

Τιμολόγια: Χαμηλότερες τιμές ρεύματος τον Μάιο για τους καταναλωτές

Ρόμπυ Μπουρλάς (Public): Πέρυσι αρωγός στους καταναλωτές ήταν το κράτος, φέτος πρέπει να βοηθήσουμε εμείς

Πλειστηριασμοί: Βγαίνουν στο σφυρί και «σήματα» για… μπύρες (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ