ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Ένα… camping 5 αστέρων στη Χαλκιδική

To νέο καταφύγιο στην παραλία της Νικήτης, με υπηρεσίες camping 5 αστέρων (glamping), προσφέρει σκηνές διαφόρων μεγεθών κάτω από τα δέντρα με μέγιστη απόσταση 20 μέτρων από την παραλία


Eνα ακόμη εγχείρημα που συνδυάζει γαστρονομία, φιλοξενία και ψυχαγωγία έρχεται αυτό το καλοκαίρι από την ομάδα της Ergon τoυ διδύμου της οικογένειας Δούζη με το «Ergon Beach House».

Πρόκειται για το τρίτο project του ομίλου της Ergon στη φιλοξενία σε συνδυασμό με φαγητό με το πρώτο 5 αστέρων glamping και, όπως επισημαίνει ο κ. Θωμάς Δούζης, είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τον όμιλο και ένα εντελώς νέο εγχείρημα: το «Ergon Beach House» αποτυπώνει την προσέγγιση της Ergon -γνωστή και από το πρώτο foodie hotel της Αθήνας στην οδό Μητροπόλεως- με επίκεντρο το φαγητό σε συνδυασμό με τον μεσογειακό τρόπο ζωής, τον ήλιο και τη θάλασσα.

To νέο καταφύγιο στη Χαλκιδική, στην παραλία της Νικήτης, με υπηρεσίες camping 5 αστέρων (glamping), προσφέρει 36 κλειδιά με σκηνές διαφόρων μεγεθών κάτω από τα δέντρα με μέγιστη απόσταση 20 μέτρων από την παραλία.

Το μέγεθος των σκηνών είναι κατά μέσο όρο κοντά στα 31 τ.μ. και κάποιες από αυτές έχουν πισίνα και κήπο.

Διαβάστε ακόμη 

Έκκληση από τη ναυτιλιακή βιομηχανία για την Ερυθρά Θάλασσα

Μοtor Oil: Μπαίνει στην «πρίζα» η μονάδα φυσικού αερίου στην Κομοτηνή με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Πληρωμές IRIS: Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τους επαγγελματίες – Τα επόμενα σχέδια

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

string(0) ""