«Στο πιο εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σημείο της Αθήνας, κορυφαίες προτάσεις αγορών, υψηλής γαστρονομίας και ψυχαγωγίας δημιουργούν τον απόλυτο προορισμό πολυτέλειας.

Σε 23.000 τ.μ., η Riviera Galleria, θα διαθέτει κορυφαία brands, καταστήματα γνωστών σχεδιαστών, premium boutiques, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ, πολιτιστικές εκδηλώσεις και μοναδικές παραστάσεις σε ένα σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας που θα προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

Ετσι περιγράφουν οι επιτελείς της Lamda Development τη Riviera Galleria, τους εμπορικούς χώρους δίπλα στη νέα μαρίνα του Αγίου Κοσμά, σε ένα σημείο από τα «φιλέτα» της μεγάλης έκτασης του πρώην αεροδρομίου.

Το κτίριο, σχεδιασμένο από τον βραβευμένο Ιάπωνα αρχιτέκτονα Kengo Kuma, έχει έμπνευση τα ιστιοφόρα που διασχίζουν τις θάλασσες της Ελλάδας και «είναι μία ωδή στην απλότητα και την κομψότητα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά με στόχο να αποτελέσει ένα αρχιτεκτονικό σημείο αναφοράς στη νέα μαρίνα.

Η Lamda Development έδωσε στη δημοσιότητα το video από τη μελλοντική εικόνα του νέου εμπορικού προορισμού της Αθηναϊκής Ριβιέρας που έχει ενταχθεί στην πρώτη πενταετία των έργων και υπολογίζεται ως επένδυση ότι μπορεί να φτάσει τα 125 εκατ. ευρώ, με έναν προβλεπόμενο αριθμό επισκεπτών κοντά στα 7 εκατ. επισκέπτες κατά το πρώτο έτος λειτουργίας της.

Διαβάστε ακόμη

Λημνιώνα: Η χαρισματική ποικιλία – έκπληξη και οι 10 κορυφαίες ετικέτες του “Pinot Noir της Ελλάδας”

Δωμάτιο με θέα: Η Grand Forest Suite του Grand Forest Metsovo

Γιατί είναι σπουδαίος ο πίνακας “Birch Forest” του Γκούσταφ Kλιμτ των 104,5 εκατ. δολαρίων