Επιχειρήσεις

Creta Farms: Αίτηση ακύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης κατέθεσε ο Κων. Δομαζάκης – Ανακοίνωση κατά Impala

  • newsroom


Σε ανακοίνωσή του στρέφεται κατά του νέου επενδυτικού σχήματος υποστηρίζοντας ότι «οι φερόμενοι επενδυτές της εταιρείας ουδέν κεφάλαιο έχουν διαθέσει για τη στήριξή» της εταιρείας

Αίτηση ακύρωσης της απόφασης με την οποία είχε επικυρωθεί η συμφωνία Εξυγίανσης και Μεταβίβασης Επιχείρησης της Creta Farms, στην Impala Invest του Δημήτρη Βιντζηλαίου, κατέθεσε ο ένας εκ των ιδρυτών της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης  υποστηρίζει πως “οι φερόμενοι επενδυτές της εταιρείας ουδέν κεφάλαιο έχουν διαθέσει για τη στήριξη της. Οι οφειλές προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς σε διάστημα μόλις 11 μηνών έχουν υπερδιπλασιαστεί”.

Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης σημειώνει πως «δυστυχώς, όλες οι επιφυλάξεις μου, όλοι μου οι φόβοι και όλα τα σοβαρά γεγονότα τα οποία έχω καταγγείλει ήδη αρμοδίως, έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως. Η περιουσία της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ παραδόθηκε, χωρίς στοιχειώδη έλεγχο φερεγγυότητας, σε πρόσωπα που εξαρχής ήταν γνωστό ότι δεν είχαν δυνατότητα να την στηρίξουν έστω και στο ελάχιστο. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός υπήρξαν ψευδείς παραστάσεις προς πάσα Αρχή, ακόμη και παραπλάνηση στο ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο».

«Όσοι συμμετείχαν στο ανοσιούργημα της διάλυσης μιας υγιούς, εύρωστης και παραγωγικής ελληνικής εταιρείας, στην οποία εργάζονταν 860 εργαζόμενοι και η οποία κατέβαλε κάθε χρόνο τεράστια χρηματικά ποσά προς το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τις τράπεζες, ας γνωρίζουν ότι πλησιάζει ο χρόνος που θα απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους» καταλήγει.

Διαβάστε ακόμη:

Μάχη για τα κόκκινα δάνεια ύψους €6,1 δισ. της Εθνικής Τράπεζας

Oι ισχυροί δεσμοί της οικογένειας, η Ντόρα και ο Σαμαράς – Η ώρα της κρίσης για Ελλάκτωρ και Εθνική Ασφαλιστική

Εβδομάδα πληρωμών για Επιστρεπτέα 5, ενοίκια και επίδομα θέρμανσης