Επιχειρήσεις

Δημιουργική συνεργασία των εταιρειών του Ομίλου Quest και του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

  • newsroom


O Όμιλος Quest και οι εταιρείες του υλοποιούν εστιασμένες κοινωνικές δράσεις, που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, βοηθώντας τους φορείς προστασίας της στη διαδικασία ψηφιακής τους μετάβασης

Για άλλη μία χρονιά, ο Όμιλος Quest και οι εταιρείες του Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και ACS, υποστηρίζουν το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το ιδιαίτερα αξιόλογο έργο που επιτελεί για την προστασία της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Έχοντας ως αρχή ότι μία επιχείρηση ευημερεί όταν η κοινωνία όπου δραστηριοποιείται ευημερεί, ο Όμιλος Quest και οι εταιρείες του υλοποιούν εστιασμένες κοινωνικές δράσεις, που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, βοηθώντας τους φορείς προστασίας της στη διαδικασία ψηφιακής τους μετάβασης.

Πέρα από την οικονομική συνεισφορά προς στο σωματείο, ιδιαίτερα σημαντική είναι η συνεργασία του σωματείου με την εταιρεία του Ομίλου Uni Systems και συγκεκριμένα με την εξιδεικευμένη διεύθυνση λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού χώρων πολιτισμού. Η εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία στον τομέα, υποστηρίζει συστηματικά το σωματείο στην ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων για την ορθολογιστική διαχείριση και παρακολούθηση των προϊόντων Πολιτιστικού Τουρισμού, ενώ παράλληλα συμμετέχει στη θερμοκοιτίδα στήριξης των Πολιτιστικών Διαδρομών του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», D-HUB, συμβάλλοντας στη δημιουργία τεχνολογικών λύσεων που έχουν ως στόχο την καθολική και συνεχή παρακολούθηση των προγραμμάτων.

Οι αξίες του Ομίλου για βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργία αξίας για την κοινωνία συνάδουν με τους σκοπούς του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και αυτό έχει οδηγήσει στο χτίσιμο μιας μακροχρόνιας σχέσης που αποσκοπεί στη συνέχιση του σημαντικού έργου του σωματείου.

Quest Συμμετοχών

H Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυμεταφορών & Ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ξεκινώντας το 1981 ως Info-Quest, η εταιρεία έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην ανάπτυξη και διάδοση των νέων Τεχνολογιών, στην εισαγωγή και χρήση της Πληροφορικής στην εκπαίδευση και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθώς και στη δημιουργία των νέων θεσμικών πλαισίων για την αποδοχή και χρήση των νέων τεχνολογιών. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998 ενώ ο Όμιλος Quest απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Οι εταιρείες του Ομίλου Quest είναι η Info Quest Technologies, η Uni Systems, η iSquare, η iStorm, η θερμοκοιτίδα IQbility, η Quest Online (you.gr), η ACS, η Clima Quest και η Quest Ενεργειακή.

Διαβάστε ακόμη

Sitel: Η πρώτη «φουρνιά» από τις 1.000 προσλήψεις του αμερικανικού «κολοσσού» στην Ελλάδα

Το «μεγάλο κανόνι» χτύπησε σε Σύρο και Πειραιά – Έρχονται Μύκονος, Αττική και Θεσσαλονίκη

Ο Γεώργιος ο Β’, η πολύτιμη Αριάδνη, οι αγριάδες των Μπάκων με τον Ολλανδό και ο τραπεζίτης που φεύγει