Επιχειρήσεις

Ελλάκτωρ: Απορρίφθηκε το αίτημα της Greenhill για δημοσιοποίηση της συμφωνίας Μπόμπολα-Ολλανδών

  • newsroom


Οι μέτοχοι της Ελλάκτωρ ζητούν από καιρό την δημοσιοποίηση του προσυμφώνου και εντείνουν τις πιέσεις καθώς πλησιάζει η περίοδος εξάσκησης του call option για το 12,5% του κ. Μπόμπολα

Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Greenhill συμφερόντων Μπάκου- Καϋμενάκη, με την οποία ζητούσε να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ του Λ. Μπόμπολα και της Ολλανδικής Reggeborgh Invest.

Οι δύο εφοπλιστές δεν σταματούν με τις αγωγές και τον πόλεμο εξωδίκων να βάζουν σοβαρά προσκόμματα στην λειτουργία του ομίλου, σε μια περίοδο έντονων εσωτερικών διεργασιών με κύριο στόχο την αναδιάρθρωση της εταιρείας και την ταμειακή της ενίσχυση.

Οι μέτοχοι της Ελλάκτωρ ζητούν από καιρό την δημοσιοποίηση του προσυμφώνου και εντείνουν τις πιέσεις καθώς πλησιάζει η περίοδος εξάσκησης του call option για το 12,5% του κ. Μπόμπολα.

Θυμίζουμε ότι η Greenhill έχει επίσης ζητήσει με αγωγή της, την ακύρωση του ΔΣ της Ελλάκτωρ που συγκροτήθηκε μετά την γενική συνέλευση στις 27 Ιανουαρίου ενώ έχει αιτηθεί και σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου.

Εντός της επόμενης εβδομάδας (κατά πληροφορίες στις 10 Μαρτίου) αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ της Ελλάκτωρ για να λάβει τις τελικές αποφάσεις, με την γενική συνέλευση να τοποθετείται εκτός απροόπτου μέσα στο α΄15νθήμερο Απριλίου.

Διαβάστε ακόμα: 

Αναστολές Μαρτίου: Οι 4 προϋποθέσεις που «κόβουν» 50.000 επιχειρήσεις (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η «χρυσή» ρακέτα – Έσοδα εκατομμυρίων από έπαθλα και επιχειρηματικές συμφωνίες

Κολοσσιαίες απώλειες: Οι τεχνολογικές του Nasdaq «έχασαν» $1,6 τρισ. σε τρεις εβδομάδες

Απόρρητο Απόρρητο