Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Την έναρξη εμπορικής προώθησης του Ο.Ε.Ε με την επωνυμία «EOS Hellenic Renaissance Fund II (EHRF II)» στην Ελλάδα από την εταιρεία EOS Capital Partners ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Παράλληλα, αποφάσισε την αναστολή της εξαγοράς μεριδίων ΟΣΕΚΑ.

Συγκεκριμένα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1013η/14.3.2024 συνεδρίασή του αποφάσισε:

  • Την αναστολή της εξαγοράς μεριδίων ΟΣΕΚΑ, την 29η Μαρτίου και την 1η Απριλίου 2024 (Καθολικό Πάσχα) καθώς και την 24η Δεκεμβρίου 2024.
  • Την έγκριση της έναρξης εμπορικής προώθησης του Ο.Ε.Ε με την επωνυμία «EOS Hellenic Renaissance Fund II (EHRF II)» στην Ελλάδα από την εταιρεία «EOS Capital Partners Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε. (L.E.I :254900APEKYFXG7NZ036), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του ν. 4209/2013.

Διαβάστε ακόμη:

Πληροφορική: Η Entersoft και τα deals που «ξεκλειδώνουν» – Οι startups, το εξωτερικό και η κυβερνοασφάλεια (pics)

e-ΕΦΚΑ: Προειδοποίηση για προσπάθειες εξαπάτησης ασφαλισμένων

Κλιματική Αλλαγή: Πόσα τρισ. θα κοστίσει στην παγκόσμια οικονομία

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ