Επιχειρήσεις

Fourlis: Εγκρίθηκε η σύσταση της Trade Estates ΑΕΕΑΠ

  • newsroom


Στόχος είναι να δραστηριοποιηθεί αμιγώς σε ακίνητα λιανικής αγοράς μεγάλης επιφάνειας ("Big Bοxes") και υποδομών ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της απόκτησης νέων ακινήτων και εκτός Ομίλου

Την έγκριση για τη σύσταση της TRADE ESTATES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ) εξασφάλισε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η Fourlis.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Fourlis το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε ευρώ εκατόν εβδομήντα τρία εκατομμύρια πεντακόσιες είκοσι επτά χιλιάδες τριακόσια εβδομήντα οκτώ (€173.527.378).

Στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ συμπεριλαμβάνονται όλα τα υφιστάμενα ιδιόκτητα ακίνητα του Ομίλου τα οποία χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία της Λιανικής Οικιακού Εξοπλισμού (ΙΚΕΑ), τα κέντρα εφοδιαστικής αλυσίδας στο Σχηματάρι και τα Οινόφυτα, καθώς και επενδυτικό ακίνητο λιανικής του Ομίλου στην Ελλάδα.

Σκοπός της TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ είναι να δραστηριοποιηθεί αμιγώς σε ακίνητα λιανικής αγοράς μεγάλης επιφάνειας (“Big Bοxes”) και υποδομών ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της απόκτησης νέων ακινήτων και εκτός Ομίλου Fourlis, δημιουργώντας ένα χαρτοφυλάκιο υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Διαβάστε ακόμα: 

Μητσοτάκης: Μόνο οι εμβολιασμένοι και καθήμενοι σε κλειστούς χώρους εστίασης από 16 Ιουλίου

Τι λένε οι Αμερικάνοι για την αγορά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από τον Προκοπίου

Νέα αύξηση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές με το Δημόσιο – Αποφεύχθηκαν 150 εκατ. επισκέψεις πολιτών σε υπηρεσίες