Επιχειρήσεις

H&M: Δύο νέα καταστήματα σε Βέροια και Ηράκλειο Κρήτης

  • newsroom


Το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων, στο Ηράκλειο Κρήτης και και τη Βέροια, ανακοίνωσε η H&M.

Το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων, στο Ηράκλειο Κρήτης και και τη Βέροια, ανακοίνωσε η H&M.

Πρόκειται για το το πρώτο κατάστημα στο Ηράκλειο και το δεύτερο στην Κρήτη, συνολικά. Το άνοιγμα στο κατάστημα του Ηρακλείου έχει προγραμματιστεί για τις 07 Ιουλίου στις 17.00.

Το νέο 3όροφο H&M κατάστημα των 1.600 τ.μ. θα προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα – συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, H&M Mama, H&M+, H&M Sport, Underwear και Accessories – και θα βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία του Ηρακλείου στην οδό 25ης Αυγούστου 64 – 66.

“Το Ηράκλειο είναι μια από τις πιο σημαντικές και όμορφες πόλεις της Ελλάδας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε ένα νέο, full concept κατάστημα σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Η H&M επεκτείνεται και κάνει μακροχρόνιες επενδύσεις για να χτίσει ένα ακόμη πιο ισχυρό brand στην Ελλάδα, ενώ υπάρχει ζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη,” δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

Τέλος, η H&M με χαρά ανακοινώνει και το άνοιγμα του 35ου καταστήματος της για όλη την οικογένεια στη πόλη της Βέροιας. Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει εντός του 2016 και θα αποτελεί το 1ο κατάστημα της εταιρείας στη Βέροια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εγκαίνια του καταστήματος θα ανακοινωθούν πριν από το άνοιγμα.