Με νέες εταιρείες στήνει την επέκταση στους κλάδους των ξενοδοχείων και των logistics το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο HIG.

Στον τουρισμό, έχοντας προχωρήσει πολύ πρόσφατα σε ακόμη μία εξαγορά στην Κρήτη, αυτή του «Aldiana Club Kreta» (το έβδομο resort που αποκτά, έχοντας ξεκινήσει τη δραστηριοποίησή του στον ελληνικό τουρισμό το 2018, όταν εξαγόρασε τις Τουριστικές Επιχειρήσεις Νότου Α.Ε., πρώην Aldemar Ρόδου, συμφερόντων της οικογένειας Αγγελόπουλου) και προετοιμάζοντας τη δεύτερη, η HIG προχώρησε στη σύσταση της εταιρείας HELIOS Holdings Α.Ε., με πρόεδρο τον εκπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα κ. Κωνσταντίνο Μπήτρο και δραστηριότητα στον κλάδο των ξενοδοχείων πολυτελείας.

Ο κ. Μπήτρος είναι πρόεδρος και στις δύο νέες εταιρείες που συστάθηκαν επίσης την περασμένη εβδομάδα στον κλάδο των logistics για τον όμιλο, ο οποίος προωθεί, ως γνωστόν, τη μεγάλη στρατηγική επένδυση για το επενδυτικό σχέδιο Hull Logistics Park στον Ασπρόπυργο, ύψους άνω των 244 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για τις STREEM LOGISTICS 1 Α.Ε. και τη STREEM LOGISTICS 2 Α.Ε., με ημερομηνία σύστασης στις 17 Μαΐου και αντικείμενο ακριβώς στον κλάδο των logistics, της αποθήκευσης, μεταφοράς εμπορευμάτων κ.ά.

Διαβάστε ακόμη 

Οι επενδυτές βλέπουν ράλι στο Χρηματιστήριο και επενδυτική βαθμίδα (πίνακας)

Στέλιος Σαράντης (Ελληνικά Γαλακτοκομεία): Προ των πυλών το comeback της ΑΓΝΟ – Καλπάζουν οι εξαγωγές

Ντάνιελ Φάμπιαν (Google): «Ψηφιακός εμπρηστής» στον άγνωστο πόλεμο της κυβερνοασφάλειας

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ