Η Howden, επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών διεθνών ασφαλίσεων υγείας, ανακοίνωσε την εξαγορά της Globassure.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Howden «η ομάδα της Globassure διαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση άνω των 20 ετών στα διεθνή προγράμματα υγείας και ταξιδίου, ενώ η οικογενειακή παράδοση των μετόχων της εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά ξεπερνά τα 100 χρόνια».

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO της Howden Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: «Στην Howden επενδύουμε στην αριστεία, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας. Η έλευση της Globassure θα ενισχύσει την ανταγωνιστική θέση της εταιρείας μας στον πολύσύνθετο τομέα των ασφαλίσεων υγείας από διεθνείς παρόχους».

Ο Φίλιππος Μυτιληναίος, CEO της Howden Agents, επεσήμανε: «Καλωσορίζουμε τον Φίλη Αθηναίο και την έμπειρη ομάδα της Globassure, στην Howden Agents. Με αυτή τη νέα προσθήκη, ενισχύουμε την ηγετική μας θέση στις διεθνείς ασφαλίσεις υγείας, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας».

Από την πλευρά τους, ο Φίλης Αθηναίος και η Ιφιγένεια Νικολαΐδου, επικεφαλής της Globassure, ανέφεραν: «Χαιρόμαστε που από σήμερα γινόμαστε μέρος της μεγαλύτερης εταιρείας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουμε να προσφέρουμε ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο πελατολόγιο μας και στο δίκτυο συνεργατών μας, μέσω της πρόσβασης που αποκτούμε σε μεγαλύτερες αγορές στις οποίες ήδη δραστηριοποιείται ο Όμιλος Howden με μεγάλη επιτυχία.

Η ομάδα των εξειδικευμένων στελεχών της εταιρείας, σε συνδυασμό με τα στελέχη της Globassure, θα οδηγήσει στην επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων προς όφελος των ασφαλισμένων μας».

Διαβάστε ακόμη

Κρατήστε «μικρό καλάθι» διαμηνύουν μέλη της ΕΚΤ – Ομοβροντία προειδοποιήσεων

Axia Research: «Μια καινούργια ημέρα ξημερώνει για τις ελληνικές τράπεζες» (γραφήματα)

RIP: Φωτοβολταϊκά σε νεκροταφεία

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ