Η πρώτη δια ζώσης ΙΤΒ Berlin, η μεγαλύτερη διεθνής τουριστική έκθεση στον κόσμο, θα ανοίξει τις πύλες της από την Τρίτη 7 έως την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, δίνοντας φέτος έμφαση και στις Β2Β συναντήσεις.

Σε ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου σημειώνεται ότι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το συνέδριο «ITB Berlin Convention» θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, ενώ επιλεγμένες συνεδρίες θα μεταδίδονται ζωντανά στο itb.com.

«Με την τοποθέτηση της ITB Berlin και ως προϊόν B2B θέλουμε να καταστήσουμε τη μορφή αυτή ανθεκτική στο μέλλον και να ενισχύσουμε περαιτέρω το εμπορικό σήμα ως παγκόσμιο καταλύτη της τουριστικής βιομηχανίας», δήλωσε ο Ντέιβιντ Ρούετζ, επικεφαλής της ITB Berlin.

«Ταυτόχρονα, φροντίζουμε να δώσουμε στην εικόνα μας την απαραίτητη ώθηση και να βελτιώσουμε τους υφιστάμενους δεσμούς μας και την ικανότητά μας να προσελκύουμε νέους πελάτες. Στο παρελθόν έχουμε επανειλημμένως παρατηρήσει ότι η πλειονότητα των εκθετών μας δίνει σαφή έμφαση στο να απευθύνεται σε B2B κοινό. Στο μέλλον, η κίνηση αυτή θα επιτρέψει την περαιτέρω ενδυνάμωση της ανάπτυξής τους».

Από τα μέσα Ιουνίου οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν για την ITB Berlin 2023. Με την εγγραφή τους το αργότερο έως τις 31 Αυγούστου 2022 θα μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά Early Bird για την ενοικίαση περιπτέρου.

Η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: itb.com.

Διαβάστε ακόμη

Κομισιόν: Πράσινο φως σε Ουκρανία-Μολδαβία για το καθεστώς υποψηφίων προς ένταξη χωρών στην ΕΕ

Commerzbank: Ο πληθωρισμός οδεύει προς νέες κορυφές σε Ευρώπη και ΗΠΑ

ΙΕΝΕ: Τριπλάσια πλέον η εγκατεστημένη ισχύ ΑΠΕ της Τουρκίας με επενδύσεις €50 δισ.