Ανοδικά κινήθηκαν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo τον Σεπτέμβριο, καθώς, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σημείωσαν αύξηση 7%, ενώ σε επίπεδο εννεαμήνου (Ιανουάριος- Σεπτέμβριος 2022), οι πωλήσεις σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται,  αυξήθηκαν κατά +11% περίπου.

Αναλυτικά:

-Στην Ελλάδα: Για τον Σεπτέμβριο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +8% περίπου σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του  2021.

Συνολικά για το εννεάμηνο του 2022, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +15% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

-Στην Κύπρο: Οι πωλήσεις κατά τον Σεπτέμβριο του 2022 αυξήθηκαν κατά +19% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα συνεχίζοντας την εντυπωσιακή δυναμική τους πορεία.

Συνολικά οι πωλήσεις, στην Κύπρο, για το εννεάμηνο του 2022 είναι αυξημένες κατά +23% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

-Στην Βουλγαρία: Οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά  +11% περίπου τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Οι πωλήσεις των καταστημάτων, στη Βουλγαρία, για το εννεάμηνο του 2022 να είναι αυξημένες κατά +3% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

-Στη Ρουμανία: Οι πωλήσεις του δικτύου σημείωσαν μείωση της τάξης του -2% περίπου τον Σεπτέμβριο του 2022, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Συνολικά οι πωλήσεις, στην αγορά της Ρουμανίας, για το εννεάμηνο του 2022, είναι μειωμένες κατά -1,5% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εννεάμηνο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, ο Όμιλος Jumbo  αξιοποιεί την ισχυρή οικονομική του θέση και συνεχίζει απερίσπαστα, το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2022-2023.

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το νέο υπερ-καταστήμα στην πόλη Sibiu, στη Ρουμανία.

Διαβάστε ακόμη:

Twitter: Δύο επενδυτές σταμάτησαν τις συζητήσεις με τον Μασκ για τη χρηματοδότηση του deal εξαγοράς (vid)

IEA: Στο 90% η πληρότητα της αποθήκευσης φυσικού αερίου στην Ευρώπη – Εφιαλτικό το σενάριο για το 2023

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: «Με το χέρι στο κουμπί» για την Αμφιλοχία