Επιχειρήσεις

ΕΣΕΕ: Επανεκλέχθηκε στη θέση του προέδρου ο Γιώργος Καρανίκας – Η σύνθεση του ΔΣ

  • newsroom


Με πνεύμα συνεργασίας και σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο, μπορούμε να τα καταφέρουμε, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γιώργος Καρανίκας

Επανεκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ο Γιώργος Καρανίκας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ που προέκυψε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες συνεδρίασε σήμερα και μετά το πέρας της ψηφοφορίας, στο προεδρείο της ΕΣΕΕ εξελέγησαν οι κάτωθι:

Πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας, Α’ αντιπρόεδρος Σταύρος Καφούνης, Β´ αντιπρόεδρος Θοδωρής Καπράλος, Γ´ αντιπρόεδρος Σπύρος Γεροντίτης, γενικός γραμματέας Νίκος Μπόνης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας Κώστας Μουζακίτης, οικονομικός επόπτης Χρήστος Μπλουγούτας και αναπληρωτής οικονομικός επόπτης Γιώργος Βαγενάς.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκλέχθηκαν οι: Εύη Αποστολάκη, Νίκος Βουρλάκης, Κωνσταντίνος Δημάδης, Βασίλης Λεμονίδης, Φανή Μπλιούμη, Νίκος Νομικός, Βασίλης Παγώνης, Αντώνης Παναγόπουλος, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος(Λάρισα), Παύλος Πολιτάκης, ‘Αγης Τριγάζης, Γιώργος Τσιάπλες, Παντελής Φιλιππίδης, Παναγιώτης Φλώρος, Νίκος Χαβέλης, Κώστας Χατζημιχαήλ και Μανώλης Ψαρουδάκης.

Γ. Καρανίκας: Με πνεύμα συνεργασίας και σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο, μπορούμε να τα καταφέρουμε

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας, αναφερόμενος στην εκλογή του νέου προεδρείου, τόνισε: «Από σήμερα συνεχίζουμε όλοι μαζί, με ανανεωμένο ενθουσιασμό και όραμα την προσπάθειά μας για ένα ελληνικό εμπόριο εξωστρεφές και καινοτόμο, για μία ΕΣΕΕ σύγχρονη, ακόμη περισσότερο διεκδικητική και αποτελεσματική, που θα στέκεται με πολύπλευρες δράσεις στο πλευρό του εμπορικού κόσμου. Το νέο προεδρείο και το νέο Δ.Σ της Συνομοσπονδίας μας συνδυάζουν εξαιρετικά την εμπειρία και τη γνώση των παλαιότερων εμπόρων με την ορμή και τις φρέσκες ιδέες των νεότερων. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους επιβράβευσαν εμφατικά τη συστηματική και τεκμηριωμένη μας παρέμβαση, την οποία ξεδιπλώσαμε μέσα στις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη διπλή πρόκληση της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων και, ταυτόχρονα, την πλήρη επούλωση των ”πληγών” της πανδημικής κρίσης. Πιστεύω πως με συλλογική βούληση και δράση, πνεύμα συνεργασίας και σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο, μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

Διαβάστε ακόμα:

Εθνική Τράπεζα: Οι όροι της νέας εθελούσιας – Bonus έως €180.000 σε όσους πατήσουν το κουμπί της εξόδου