Επιχειρήσεις

Κίνα-Sany Heavy Industry Co: Aύξηση κερδών 17,16% το πρώτο εξάμηνο του 2021

  • newsroom


Η εταιρία είναι ο καλύτερος πωλητής εκσκαφέων στην εσωτερική αγορά της Κίνας

Η εταιρία παραγωγής βαρέως μηχανολογικού εξοπλισμού Sany Heavy Industry Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι τα ετήσια καθαρά κέρδη της αυξήθηκαν κατά 17,16% στο πρώτο εξάμηνο του 2021, εξαιτίας της δυναμικής ανάπτυξης των πωλήσεων των προϊόντων της.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας έφτασαν στα 10,1 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια) στην περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η Sany στην πρώτη οικονομική αναφορά εξαμήνου που κατέθεσε χθες στο Χρηματιστήριο της Σανγκάης.

Κατά την ίδια περίοδο, η εταιρία είχε έσοδα 67,1 δισεκατομμυρίων γουάν, με ετήσια αύξηση 36,47%.

Από τα καλύτερα προϊόντα της, οι εκσκαφείς κατέγραψαν ετήσια αύξηση των πωλήσεων κατά 39,46% στα 26 δισεκατομμύρια γουάν κατά την ίδια περίοδο, ενώ οι πωλήσεις του μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής σκυροδέματος αυξήθηκαν κατά 31,05% στα 17,7 δισεκατομμύρια γουάν.

Η εταιρία είναι ο καλύτερος πωλητής εκσκαφέων στην εσωτερική αγορά της Κίνας για 11 συνεχόμενα χρόνια, σύμφωνα με την ίδια αναφορά.

Η Sany διπλασίασε τις επενδύσεις της στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης και εξακολουθεί να προωθεί την ψηφιοποίηση και την έξυπνη βιομηχανική παραγωγή, όπως επισημαίνει η ίδια οικονομική αναφορά.

1 δολάριο: 6,47 γουάν

Διαβάστε ακόμη

Ακίνητα: Αυξημένη ζήτηση και άνοδος τιμών – Μεγάλη ζήτηση για ανακαινίσεις (πίνακες)

Tα funds CVC και BC Partners ζεσταίνονται (για νέες δουλειές), οι εφοπλιστές τσακώνονται (για τις ελληνικές Μαλδίβες) και οι μπαρουφολόγοι (του ανασχηματισμού) οργιάζουν 

Ελίζαμπεθ Χολμς: Αρχίζει η δίκη της γυναίκας που έστησε τη μεγαλύτερη επιχειρηματική απάτη στις ΗΠΑ