Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή επίσημων φορέων και πλήθος κόσμου, εγκαινιάστηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το νέο, μεγάλο κατάστημα Μασούτης στην πόλη της Λαμίας στην οδό Κύπρου 46, στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου υγιούς οργανικής ανάπτυξης. Το νέο κατάστημα Μασούτης, γίνεται το 390ο της αλυσίδας πανελλαδικά και έρχεται να προστεθεί στα δύο υφιστάμενα, μικρά καταστήματα της Λαμίας, με την παρουσία της εταιρείας στην πόλη να ξεκινά από το 2015.

Σε μια εμπορική επιφάνεια περίπου 1000τ.μ, το νέο Super Market Μασούτης, διαθέτει 38 θέσεις στάθμευσης, βιοκλιματική λειτουργία και αμιγώς ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό, ενώ απασχολεί 35 εργαζόμενους και πέντε (5) ταμεία για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Ιδιαίτερη έμφαση δε έχει αποδοθεί στην προσβασιμότητα και άνετη πλοήγηση, εντός του εσωτερικού και περιβάλλοντα χώρου, για Α.Μ.Ε.Α.

Στα εγκαίνια του καταστήματος παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε κος Ιωάννης Μασούτης και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κος Θεόδωρος Γεροστεργιούδης. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών. Το παρόν έδωσαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κος Χρήστος Σταϊκούρας, ο Περιφερειάρχης Φθιώτιδος κος Φάνης Σπανός, o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κος Βαγγέλης Κυρίτσης, εκπρόσωποι της Δημαρχίας, σωμάτων ασφαλείας και τοπικοί βουλευτές.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων καθώς και του σταθερού κοινωνικού έργου της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, τοποθετήθηκε ειδικό κυτίο συγκέντρωσης τροφίμων για την Ιερά Μητρόπολη Λαμίας, προκειμένου να υποστηριχθούν τοπικές οικογένειες. Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, προσέφερε τα πρώτα δέκα (10) δέματα τροφίμων, ήτοι περί τις 640 μερίδες, προσθέτοντας ακόμη μια αυθεντική κίνηση ανθρωπιάς στην επταετή πλέον δράση «Μαζί όπου Υπάρχει Ανάγκη» της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, με την πολύτιμη και σταθερή αρωγή του Σεβασμιότατου Πατέρα Συμεών. Κατά αυτό τον τρόπο, τα γεύματα που έχουν προσφερθεί σε ευάλωτες οικογένειες ανά την Ελλάδα, έφτασαν πλέον τα 4.000.000, με την εταιρεία να δηλώνει σταθερά και ουσιαστικά παρούσα στον καθημερινό αγώνα των συνανθρώπων μας.