Την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει η Novibet, η οποία για τα επόμενα τρία χρόνια θα αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας. Η Novibet θα σταθεί στο πλευρό της θρυλικής ομάδας του Περιστερίου, που γιορτάζει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυσή της, υποστηρίζοντας έμπρακτα την επίτευξη των στόχων της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία της Novibet και της ΠΑΕ Ατρόμητος θα επεκταθεί και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ενέργειες που θα ενισχύσουν ευρύτερα την τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

Η Κάτια Κοξένογλου,  Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, δήλωσε σχετικά με την συνεργασία: «Για τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους μας, η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων ζωής της ομάδας μας και είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι, που αυτή η χρονιά θα έχει ως συνοδοιπόρο τη Novibet.

Εκτός από μία κορυφαία εταιρεία στον τομέα του αθλητικού στοιχήματος, η Novibet έχει συνδέσει το όνομά της με την έντονη κοινωνική της δράση, γεγονός που πρεσβεύει στον απόλυτο βαθμό και τις ηθικές αξίες της ΠΑΕ Ατρόμητος και για τις οποίες «μάχεται» όλα αυτά τα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχής γενομένης από σήμερα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη Novibet και ευχόμαστε μέσω αυτής της συνεργασίας να στείλουμε μαζί το μήνυμα τόσο για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και για μια καλύτερη κοινωνία».

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, δήλωσε ότι: «Ο Ατρόμητος δεν είναι απλώς μια ομάδα -είναι ένα σύμβολο των προσδοκιών, των ονείρων και των φιλοδοξιών, της Δυτικής Αττικής. Μέσω της χορηγίας μας στην ΠΑΕ Ατρόμητος, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε αυτούς τους ταλαντούχους αθλητές και αυτήν την ιστορική ομάδα, στο ταξίδι προς την επιτυχία.

Αναγνωρίζουμε ότι ο αθλητισμός έχει μια εξαιρετική δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους, να ξεπερνά τις διαφορές και να δημιουργεί στιγμές που βρίσκουν απήχηση στις καρδιές όλων μας. Μαζί με τον Ατρόμητο, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε σημαντικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που θα φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των φιλάθλων της ομάδας».

Ο Ατρόμητος ιδρύθηκε το 1923 και στις 31 Μαΐου του 2023 συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής. Όταν η βάση του εδραιώθηκε στο Περιστέρι, η περιοχή εκείνα τα χρόνια ήταν ένας απέραντος περιστερώνας και το αποκούμπι χιλιάδων προσφύγων, μετά την καταστροφή της Σμύρνης. Τα χρώματά του από εκείνα τα χρόνια ήταν το μπλε και το άσπρο με σήμα το Αστέρι, που έχει έως και σήμερα.

Έπειτα από πολύ δύσκολα χρόνια μέσα στην πορεία της ιστορίας του, την τελευταία 20ετία ζει τα καλύτερα χρόνια της εκατονταετίας του, έχοντας πολλές νίκες επί παραδοσιακών δυνάμεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει πλέον εδραιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων ως μία από τις πιο σταθερές ομάδες στη χώρα μας, ενώ υπάρχουν σημεία – ορόσημα σε αυτήν την περίοδο.

Συγκεκριμένα, για δύο διαδοχικές σεζόν, το 2011 και το 2012 έφτασε μέχρι τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα, ενώ έχει βρεθεί συνολικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επτά φορές. Τη φετινή χρονιά ο Ατρόμητος θα διανύσει την 23η σεζόν του σε επίπεδο Α’ Εθνικής Superleague.

Διαβάστε ακόμη

Αγγελική Φράγκου – Νικόλας Μαρτίνος: Ενισχύουν τους στόλους τους με ναυπηγήσεις και αγορές πλοίων

ΕΕ: Νέες προτάσεις για τη μείωση και την ανακύκλωση απορριμμάτων από την κλωστοϋφαντουργία

Τουρκία: Αυξήσεις φόρων σε τράπεζες και επιχειρήσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση Ερντογάν

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ