Την έναρξη διαπραγμάτευσης κοινών ονομαστικών μετοχών στην ΕΝ.Α. PLUS την Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021, ανακοίνωσε η Phoenix Vega Mezz PLC.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η εταιρία Phoenix Vega Mezz PLC (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των 1.250.367.229 κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,05 εκάστης, της Εταιρείας στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών («ΕΝ.Α. PLUS»). Στις 4 Αυγούστου 2021 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS (η «Ένταξη»).

Σύμβουλος ΕΝ.Α. της Εταιρείας για την Ένταξη είναι η Grant Thornton AE. Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής της Εταιρείας είναι ΦΒΜΕΖΖ με ελληνική γραμματοσειρά και PVMEZZ με λατινική γραμματοσειρά. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι €0,05 ανά μετοχή. Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης.

Το Πληροφοριακό Έγγραφο που συντάχθηκε για την Ένταξη των μετοχών στην ΕΝ.Α. PLUS είναι διαθέσιμο από τις 4 Αυγούστου 2021 σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.» (https://www.athexgroup.gr/el/web/guest/companiesnew-listings), της Εταιρίας (www.phoenixvegamezz.com.cy) και του Συμβούλου ΕΝ.Α. (https://www.grantthornton.gr). Οι μέτοχοι που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν µε τον κο. Σγάγια Ιωάννη (Μητροπόλεως 9, 1 ος Όροφος, 10557, Αθήνα, τηλ: (+30) 210 333 5039, e-mail: info@phoenixvegamezz.com).

Διαβάστε ακόμη

Moody’s: Καμπανάκι για την Ελλάδα από την κλιματική αλλαγή

Copernicus: Τεράστια η οικολογική καταστροφή στην Εύβοια – Οι καμένες εκτάσεις από ψηλά

«Πικρός» καφές: Γιατί εκτινάχθηκε η τιμή του στις αγορές – Πότε θα δούμε αυξήσεις