Αύξηση κατά 17% σημειώθηκε στις πωλήσεις της Prada, καθώς οι μπαλαρίνες και οι ζακέτες της Miu Miu προσελκύουν όλο και περισσότεροι τους αγοραστές.

Ειδικότερα, τα καθαρά έσοδα του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 3,34 δισ. ευρώ το 9μηνο, καθώς οι λιανικές πωλήσεις της Miu Miu αυξήθηκαν κατά 49% στο διάστημα αυτό και της επωνυμίας Prada εμφάνισαν αύξηση κατά 13%.

Η Miu Miu έφτασε το τρίτο τρίμηνο στην κορυφή του Lyst Index, ο οποίος παρακολουθεί τόσο τις μάρκες και τα προϊόντα με τις περισσότερες αναζητήσεις στην ομώνυμη εφαρμογή αγορών, όσο και τις αναφορές στα social media.

To brand της Prada ήρθε στην τρίτη θέση, από τη δεύτερη θέση το προηγούμενο τρίμηνο. Οι μπαλαρίνες που πωλούνται για περισσότερα από 700 ευρώ και οι ζακέτες που κοστίζουν 1.250 ευρώ είναι μερικά από τα πιο περιζήτητα προϊόντα Miu Miu, σύμφωνα με το Lyst.

Τα αυξημένα αποτελέσματα της Prada έρχονται εν μέσω μιας παγκόσμιας επιβράδυνσης στη ζήτηση για είδη πολυτελείας. Η τάση έχει δείξει ότι ορισμένες μάρκες, όπως η Hermes, είναι πιο ανθεκτικές από άλλες, όπως η Gucci.

Το μεγαθήριο της πολυτελείας, η LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, επίσης απογοήτευσε τους επενδυτές αυτό το μήνα, όταν σημείωσε μικρότερη των προβλέψεων αύξηση πωλήσεων στην κρίσιμη μονάδα μόδας και δερμάτινων ειδών.

Διαβάστε ακόμη:

Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας: Πώς το υπέδαφος μπορεί να ζεστάνει το σπίτι μας (pics + vid)

Ενεργοποιείται η μεγάλη δωρεά του Νιάρχος για το κτίσιμο τριών νοσοκομείων (pics)

Μέγαρο Μαξίμου: Κυβερνητικό «γκάζι» για μετρήσιμο αποτέλεσμα κάθε μήνα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ