Τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν για λίγες ημέρες το πρόγραμμα Δόσεων «πάρτα χωρίς κάρτα», σε όλη τη γκάμα των προϊόντων του, με μηδενικό (0%) επιτόκιο δανείου και σε έως 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις ανακοίνωσε ότι δίνει το you.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών τεχνολογίας και smart living του Ομίλου Quest.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ιδιαίτερα δημοφιλές Πρόγραμμα Δόσεων «πάρτα χωρίς κάρτα», παρέχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης των αγορών που πραγματοποιούνται στο you.gr (ύψους 200 – 2000 ευρώ) με τη χορήγηση καταναλωτικού δανείου, ισόποσου με την αξία των αγορών και μεγάλη ευελιξία στην επιλογή του τρόπου και χρόνου αποπληρωμής. Οι χρηματοδοτήσεις παρέχονται σε πελάτες που έχουν την ιδιότητα του ενεργού χρήστη της υπηρεσίας e-banking της Τράπεζας Eurobank και η διαδικασία ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά μέσα σε 2 μόλις λεπτά.

Η προσφορά «πάρτα χωρίς κάρτα» χωρίς επιτόκιο δανείου, ισχύει από 01/2 έως 10/2 για το σύνολο των προϊόντων του you.gr, δίνοντας στους πελάτες ένα ακόμα κίνητρο να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με το μέγιστο δυνατό όφελος.

 

Διαβάστε επίσης

Τι ψηφίζουν οι αναποφάσιστοι, τα TikTok του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, η προσφορά του ΠΑΟ και το ντέρμπι στον Κυπριώτη 

«Πυρετός» εργασιών στο πρώην Hilton Αθηνών – Τι έρχεται στο εμβληματικό ακίνητο της Βασιλίσσης Σοφίας

Νήσος Αϊλα: Ο παράδεισος των καπνιστών ουϊσκι είναι το κρυμμένο διαμάντι των Εβρίδων