Την ανάπτυξη των εξαγωγών και των πωλήσεων στο εξωτερικό, μέσα από τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών eBay, συζήτησαν ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων κ. Συμεών Διαμαντίδης, με τον Country Manager Greece Commercial Development Manager, EMEA, Emerging Global Markets, eBay, κ. Ευάγγελο Γεραλέξη.

Κατά την συνάντηση, ο κ. Ευάγγελος Γεραλέξης ανέπτυξε στον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ, κ. Συμεών Διαμαντίδη, τα πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρει η διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών της eBay για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Συμεών Διαμαντίδης ανέφερε ότι θα διερευνηθούν όλοι οι τρόποι, ώστε να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις για τα πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρει η eBay, ενώ ορίστηκε εκ νέου συνάντηση με στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών.

Από την πλευρά του, ο κ. Συμεών Διαμαντίδης ανέφερε ότι θα διερευνηθούν όλοι οι τρόποι, ώστε να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις για τα πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρει η eBay, ενώ ορίστηκε εκ νέου συνάντηση με στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών.

Διαβάστε ακόμα:

«Ξηλώνεται» το τέλος επιτηδεύματος – Ποιοι, πώς και από πότε θα απαλλαχθούν

Η 800άρα και… τα φάσκελα, οι φήμες για την Τράπεζα Πειραιώς, ο συλλέκτης ακινήτων Χόλτερμαν και η μάχη της Prada

«Γκουρού» της Morgan Stanley προειδοποιεί: Οι μετοχές θα συνεχίζουν να πέφτουν ακόμα κι αν αλλάξει πολιτική η Fed