Επιχειρήσεις

ΣΙΔΜΑ: Oλοκληρώθηκε η πώληση κτιρίων στην ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ έναντι €11,5 εκατ.

  • newsroom


Το βιομηχανικό συγκρότημα κτηρίων βρίσκεται επί του βορείου παράδρομου της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο 54ο χλμ

Την ολοκλήρωση της πώλησης και μεταβίβασης της κυριότητας βιομηχανικού συγκροτήματος κτιρίων στην ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ έναντι τιμήματος 11,50 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (η «Εταιρεία) ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την από 13-12-2021 πράξη της Συμβολαιογράφου Μαρίνας Χ. Σταυριανού, ολοκληρώθηκε η πώληση και μεταβίβαση της κυριότητας βιομηχανικού συγκροτήματος κτηρίων κυριότητος της Εταιρείας, ευρισκόμενης επί του βορείου παράδρομου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο 54ο χλμ., στην εισηγμένη εταιρεία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», έναντι τιμήματος 11,50 εκατομμυρίων ευρώ.

Για την κατάρτιση της ως άνω συναλλαγής, κατόπιν διαπίστωσης με την από 14ης Σεπτεμβρίου 2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας της άπρακτης παρέλευσης της προθεσμίας των δέκα (10) ημερών του άρθρου 100 παρ. 3 του Ν. 4548/2018, η Εταιρεία έλαβε υπόψη της την από 2 Αυγούστου 2021 ειδική έκθεση αξιολόγησης εύλογου και δίκαιου συναλλαγής, βάσει της διάταξης του άρθρου 101 παρ. 1 του Ν. 4548/2018, του Δρ. Ανδρέα Γ. Κουτούπη (Αρ. Αδ. ΟΕΕ Α’ τάξης: 0086276 CMIIA, CIA, CCSA, CRMA, CICA, CCS, Αναπληρωτή Καθηγητή Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και Ελεγκτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου) της εταιρείας «KnR Ανώνυμη Εταιρεία».

Διαβάστε ακόμη

Ενεργειακή κρίση: Εφεδρείες και για νέα μέτρα κρατά η κυβέρνηση – Τι εξετάζεται

«Φρένο» από ΣτΕ στην πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

ΗΠΑ: Αύξηση ρεκόρ για τις τιμές παραγωγού τον Νοέμβριο