Επιχειρήσεις

Τεχνικά προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone – Αποκαταστάθηκε η βλάβη (upd)

  • newsroom


Στελέχη της εταιρείας αναφέρουν πως οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν επιληφθεί του προβλήματος

Tεχνικά προβλήματα αντιμετώπισε σήμερα το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της Vodafone, με αποτέλεσμα σημαντικός αριθμός συνδρομητών να μην έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το ζήτημα εντοπίστηκε κυρίως στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας – ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες – και αφορούσε μεγάλο κομμάτι της επικράτειας, χωρίς να υπάρχει διευκρίνιση για την αιτία του προβλήματος.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, το τεχνικό πρόβήμα εντοπίζεται στον κόμβο της Μεταμόρφωσης. Την τελευταία ώρα τα προβλήματα επιλύονται και οι επικοινωνίες αποκαθίστανται.

Η εταιρεία με νεότερη ανακοίνωσή της ανέφερε: «Διευκρινίσεις αναφορικά με το μικρής κλίμακας τεχνικό ζήτημα στο δίκτυο της Vodafone. Πράγματι σήμερα το μεσημέρι παρουσιάστηκε ένα τεχνικό ζήτημα σε συγκεκριμένο κόμβο της εταιρίας στη Μεταμόρφωση. Η βλάβη έχει ήδη αποκατασταθεί πλήρως. Να σημειωθεί ότι το ζήτημα που προέκυψε ήταν μικρής έκτασης και επηρέασε πολύ περιορισμένο αριθμό συνδρομητών σταθερής. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε στους συνδρομητές που επηρεάστηκαν, για τους οποίους και μεριμνούμε».

Διαβάστε ακόμη:

Το ράλι των Greeks στη Wall Street

Στο «ραντάρ» των επενδυτών η αγορά γραφείων στην Ελλάδα – Deals 1 δισ. εν μέσω Covid 19

Επιστρεπτέα 6: Έως 16 Μαρτίου οι αιτήσεις – Ξεκινούν πληρωμές για 350.000 επιτηδευματίες

Απόρρητο Απόρρητο