ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τη θυγατρική εταιρεία CemAI ιδρύει ο Όμιλος Τιτάν

Η CemAI λειτουργεί μέσω πολλαπλών κέντρων απομακρυσμένης παρακολούθησης, τα οποία συλλέγουν και αναλύουν τη ροή δεδομένων από αισθητήρες σε εγκαταστάσεις του εργοστασίου

Την ίδρυση της αμερικανικής θυγατρικής CemAI ανακοίνωσε ο Όμιλος Τιτάν, με τη νέα εταιρεία να προσφέρει στον κλάδο του τσιμέντου μια πρωτοποριακή υπηρεσία προγνωστικής συντήρησης εξοπλισμού, με βάση την τεχνητή νοημοσύνη

Η υπηρεσία, σύμφωνα με την ενημέρωση της εισηγμένης, συνδυάζει τη χρήση του λογισμικού Precognize, του οποίου η CemAI έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τον κλάδο τσιμέντου, με τη συνεχή παρακολούθηση και επίλυση συμβάντων από ειδικούς. Θα εφαρμόζεται σε ολόκληρες γραμμές παραγωγής τσιμέντου σε όλο τον κόσμο.

Η νέα εταιρία, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση, αξιοποιεί τόσο την εμπειρία του Τιτάνα στην παραγωγή τσιμέντου όσο και την τεχνογνωσία στη δημιουργία ψηφιακών λύσεων. Ο Όμιλος, εξάλλου, έχει αναπτύξει, δοκιμάσει και εφαρμόσει επιτυχώς τη λύση προγνωστικής συντήρησης CemAI σε πολλές από τις περιοχές που δραστηριοποιείται διεθνώς. 

Με τη νέα υπηρεσία οι πελάτες της CemAI, θα μπορούν να μεγιστοποιήσουν τη λειτουργική αποδοτικότητα και αξιοπιστία των εργοστασίων τους, καθιστώντας παράλληλα τις διαδικασίες πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές. 

Η CemAI λειτουργεί μέσω πολλαπλών κέντρων απομακρυσμένης παρακολούθησης, τα οποία συλλέγουν και αναλύουν τη ροή δεδομένων από αισθητήρες σε εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Διαβάστε επίσης

Γουές Έντενς: Το «αφεντικό» του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι «χρυσές» business με το LNG και η Ελλάδα (pics)

«Tethys»: 72 ξενοδοχεία «κερδίζουν» μια δεύτερη ευκαιρία (pics)

Το γιοκ Μητσοτάκη για τον εκλογικό, τα μαλλιοτραβήγματα, η Byte, ο Νίκος, ο Χρήστος και οι εφτά θάλασσες