Έσοδα από υπηρεσίες ύψους 660 εκατ. ευρώ, εμφάνισε η Vodafone Ελλάδας το 9μηνο που ήταν αυξημένα κατά 1,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο που ανήλθαν στα 650 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, το διάστημα Απριλίου – Δεκεμβρίου 2022 η Vodafone Ελλάδας είχε έσοδα από υπηρεσίες 660 εκατ., έναντι 650 το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρήσης.

Ωστόσο σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών στην κίνηση του δικτύου κινητής, αύξηση εσόδων και διεύρυνση της πελατειακής βάσης της κινητής. Η κίνηση του δικτύου κινητής έφτασε τα 210.549 TB και αυξήθηκε κατά σχεδόν 50%.

Σε επίπεδο τρίτου τριμήνου (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2022) τα έσοδα από υπηρεσίες της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας ήταν 216 εκατ. ευρώ έναντι 214 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.

Αναφορικά με τη συνδρομητική της βάση η Vodafone Ελλάδος είχε αύξηση στην κινητή αλλά μείωση στη σταθερή τηλεφωνία. Συγκεκριμένα στην κινητή έφτασε τα 4,2 εκατ. ευρώ και αυξήθηκε κατά 2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Το μέσο έσοδο ανά συνδρομητή (ARPU) στην κινητή διαμορφώθηκε σε 10,4 ευρώ (17,9 ευρώ στις συνδέσεις με συμβόλαιο και 5 ευρώ στα καρτοκινητά).

Το τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου η χρήση δεδομένων στο δίκτυο κινητής έφθασε τα 68.410 ΤΒ σημειώνοντας αύξηση 54,9% έναντι του ίδιου διαστήματος πριν ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμη

Το παρασύνθημα για τον Ανδρουλάκη, ένα γεύμα που… δεν έγινε, η Lamda και οι αθλητές του Ελληνικού, η παρέλαση του Βόλου και το καζίνο της Κρήτης 

Οικογένεια Μαμιδάκη: Νέο «χτύπημα» με πλειστηριασμό για ακίνητο στην Αθήνα  

Πού στοχεύει ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets με την είσοδό του στην MIG