Επιχειρήσεις

Vodafone TV: Σταματά η συνεργασία με NOVA για τα κανάλια Novasports

  • newsroom


Aπό τις 15/10 τα αθλητικά κανάλια της NOVA δεν θα βρίσκονται στη συνδρομητική πλατφόρμα της Vodafone

Στις 15 Οκτωβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα ολοκληρωθεί η συνεργασία της Vodafone TV με τη NOVA για τα κανάλια αθλητικού περιεχομένου Novasports.

Η εμπορική συνεργασία των δύο πλευρών είχε ανακοινωθεί προ τετραετίας, το Σεπτέμβριο του 2017. Όπως αναμένονταν έπειτα από την εξαγορά της NOVA από τη United Group, δεν θα ανανεωθεί, από τις 15/10 τα αθλητικά κανάλια της NOVA δεν θα μεταδίδονται στη συνδρομητική πλατφόρμα της Vodafone.

Η ανακοίνωση της Vodafone αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 15/10/2021 τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου. Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021.

Η εταιρεία προτρέπει τους πελάτες της να συνεχίζουν να απολαμβάνουν μέσω της Vodafone TV περισσότερες από 2500 ώρες αποκλειστικού περιεχόμενου μέσα από τον on-demand κατάλογο της πλατφόρμας, το σπίτι της ΗΒΟ, ειδικά αφιερώματα, αποκλειστικές πρεμιέρες, blockbuster ταινίες σε πάνω από 50 κανάλια για όλους.

Σημειώνεται πως σε ανάλογη εμπορική συμφωνία για τα κανάλια Novasports είχε προχωρήσει και η WIND για την τηλεοπτική πλατφόρμα της εταιρείας, Wind Vision. Μετά την εξαγορά της, WIND και NOVA βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της United Group (BC Partners) και μένει να φανεί στο επόμενο διάστημα ο σχεδιασμός για την Wind Vision και την αντίστοιχη εμπορική συμφωνία μετάδοσης του περιεχομένου των καναλιών Novasports που εκπνέει σε λίγους μήνες.

Διαβάστε ακόμη:

BHP: Συμμαχία με… Μπέζος και Γκέιτς για να εξερευνήσει νέα μέταλλα ζωτικής σημασίας για την ενεργειακή μετάβαση

Οδηγός ΕΣΠΑ e-λιανικό: 9 συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για επιδότηση ΜμΕ επιχειρήσεων για τη δημιουργία e-shop

Ξενοδοχεία – Αθήνα: Η Trivago κατέγραψε διψήφια αύξηση στην on line μέση τιμή τον Σεπτέμβριο