Εντολή για αποζημίωση ύψους 908.950 δολαρίων στον αστέρα της λάτιν Daddy Yankee και τη σύζυγό του έδωσε δικαστήριο της Ισπανίας στην αλυσίδα Melia Hotels, για κλοπή κοσμημάτων από δωμάτιο του ξενοδοχείου το 2020, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ο ίδιος, η σύζυγός του και συνεργάτες τους είχαν καταλύσει στο ξενοδοχείο Melia στη Βαλένθια τον Αύγουστο 2020, καθώς ο τραγουδιστής θα έδινε συναυλία σε μουσικό φεστιβάλ της κοντινής πόλης Γκάντια.

Στις 6 Αυγούστου ένας άγνωστος έκλεψε κοσμήματα, μεταξύ αυτών δύο ρολόγια, τρεις αλυσίδες και τέσσερα βραχιόλια, η αξία των οποίων ανερχόταν σε πάνω από 1 εκατ. δολάρια, από το χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιό του, βάσει των εγγράφων που έχουν ημερομηνία 9 Ιανουαρίου αλλά δημοσιεύτηκαν σήμερα.

Το δικαστήριο απεφάνθη πως η μεθοδολογία του κλέφτη δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη, κατά την ανάλυση των ευθυνών του Melia.

«Δεν θα μπορούσε να διαπράξει την κλοπή εάν δεν είχε την πολύτιμη συνεργασία που όμως παραβλέφθηκε» του Melia, καθώς «το προσωπικό τού παρείχε αντίγραφα των κλειδιών των δωματίων και άνοιξε ένα χρηματοκιβώτιο χωρίς να απαιτήσει αξιόπιστη εξακρίβωση της ταυτότητας του ατόμου που υπέβαλε αυτά τα αιτήματα», τονίζεται.

Εκπρόσωπος Τύπου του Melia δήλωσε πως ο όμιλος δεν συμφωνεί με την απόφαση και σκέφτεται να την εφεσιβάλει. Ο Daddy Yankee, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ραμόν Λουίς Αγιάλα Ροντρίγκες, έγινε ευρέως γνωστός για την επιτυχία του 2004 «Gasolina». Το τραγούδι «Despacito», που αποτέλεσε αντικείμενο συνεργασίας με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Luis Fonsi το 2017, βραβεύτηκε με πολλά Latin Grammy την ίδια χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

«Επικίνδυνη όσο η πυρηνική ενέργεια» – Τι προβλέπουν Μπιλ Γκέιτς και Σαμ Άλτμαν για την Τεχνητή Νοημοσύνη

ΥΠΕΝ-ΑΔΜΗΕ: Επίσημα εγκαίνια της νέας ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Βουλγαρίας (pics)

Ακόμα και οι κατσίκες στρεσάρονται με την υπερβολική ζέστη

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ