Ναυτιλία

Δείτε καρέ καρέ την εγκατάσταση scrubber στο Blue Star Mykonos

  • Μηνάς Τσαμόπουλος


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εγκατάστασης scrubber και στο Blue Star Mykonos, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά

Την εγκατάσταση πλυντηρίδων καυσαερίων (scrubbers) ολοκλήρωσε ο Όμιλος Attica στα πλοία BLUE STAR PATMOS, SUPERFAST XI BLUE STAR DELOS, που συμβάλουν σημαντικά στη μείωση των αέριων εκπομπών οξειδίων του θείου (Sox).

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία εγκατάστασης scrubber και στο Blue Star Mykonos, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. Το Newmoney δημοσιεύει τις εργασίες εγκατάστασης καρέ-καρέ.

 

 

 

Ο Όμιλος Attica είναι ο πρώτος στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας, τα πλοία του οποίου πιστοποιήθηκαν εντός του 2020 σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί ανακύκλωσης πλοίων (Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 1257/2013) λαμβάνοντας το σχετικό Certificate on Inventory of Hazardous Materials από τον Lloyd’s Register. Ταυτόχρονα, σε εθελοντική βάση, η Attica Group έλαβε και τη δήλωση συμμόρφωσης (Statement of Compliance on Inventory of Hazardous Materials) σύμφωνα με την αντίστοιχη διεθνή συνθήκη του Χονγκ-Κονγκ.

Διαβάστε ακόμη:

Προβλήματα στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ποιοι αποκλείονται παρότι δικαιούχοι – Τι εξετάζεται

Η μάχη για τα €230 εκατ. του καφέ στα ράφια της λιανικής

ΟΑΕΔ: Ξεκινά τη Δευτέρα 12 Απριλίου η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα

Απόρρητο Απόρρητο