Επανεξελέγη για δεύτερη θητεία στην προεδρία της WISTA Hellas, η Έλπη Πετράκη. Η 27η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022.

Σήμερα Παρασκευή 1η Απριλίου 2022 συνεδρίασαν τα Τακτικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συγκρότηση σε σώμα και την κατάρτιση του Προεδρείου σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. για τη διετία 2022-2024 διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Έλπη Πετράκη, Operations/Chartering & Business Development Manager, Enea Management INC

Αντιπρόεδρος: Ελίνα Κασσωτάκη Business Development Manager, Holland Hellenic Shipping Agencies Ltd.

Γ. Γραμματέας: Ελίνα Σουλή Regional Business Development Director V.P. – FD&D Manager, American P&I Club (Shipowners Claims Bureau Inc., Hellas)

Ταμίας: Ακριβή Μπρίκου CFO in Efshipping Company S.A.

Μέλος: Άννα Γιατρά Shipbroker at Renaissance Shipbroking S.A.

Ως αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι κυρίες Κατερίνα Κώνστα, Δέσποινα Κάλφα και Κριστιάνα Πρεκεζέ, ενώ την Εξελεγκτική Επιτροπή θα εκπροσωπήσουν οι κυρίες Ιωάννα Τοπάλογλου, Βιβή Κολλιοπούλου και Ελισάβετ Ιωαννίδη.

Σημειώνεται ιδιαιτέρως, ότι η προσέλευση των μελών κατά την Τακτική Γενική συνέλευση υπήρξε εντυπωσιακή. Παρέστησαν 123 μέλη αυτοπροσώπως και 52 διά αντιπροσώπου. Τα μέλη ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα και επικύρωσαν τον ισολογισμό για το έτος 2021 και τον προϋπολογισμό για το έτος 2022. Επιπλέον, το Σωματείο προέβη σε τροποποίηση του Καταστατικού, η οποία επικυρώθηκε με ισχυρή πλειοψηφία από τα μέλη της ΓΣ. Women’s International Shipping & Trading Association WISTA Hellas

Η επανεκλεγείσα πρόεδρος της WISTA HELLAΣ, Έλπη Πετράκη, είναι ενεργό μέλος του Σωματείου από εικοσαετίας, ενώ διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. για 4 έτη και Πρόεδρος τα 2 τελευταία έτη. Επίσης, είναι Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (EENMA), μέλος του ΔΣ του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος του ΔΣ του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος.

Έχει πάντα ως στόχο να ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και την πολυμορφία στους οργανισμούς και να υποστηρίζει την ενδυνάμωση των γυναικών σε όλους τους τομείς ναυτιλίας. Πιστεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία και την καινοτομία προς όφελος του ιδίου και του περιβάλλοντος.

Το ΔΣ εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στα απερχόμενα μέλη του ΔΣ κυρίες Κριστιάνα Πρεκεζέ και Δέσποινα Κάλφα για την αμέριστη συνεισφορά και τα επιτεύγματά τους κατά τη θητεία τους.

Διαβάστε ακόμη 

Διπλή Ανάπλαση: Έτσι θα υλοποιηθεί το φιλόδοξο project – Μεταμορφώνονται Βοτανικός και Λ. Αλεξάνδρας (pics)

Δημήτρης Σαράντης (Ελληνικά Γαλακτοκομεία): Πώς θα γίνει το comeback της ΑΓΝΟ

Σε πλειστηριασμό οι μεζονέτες του Βωβού στη Νέα Ερυθραία – Ποιο είναι το τίμημα (pic)