Ναυτιλία

Οικογένεια Νικόλα Λαιμού: Σημαντική δωρεά εξοπλισμού για το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού

  • newsroom


Σημαντική δωρεά κρίσιμου εξοπλισμού για την επιτυχή έκβαση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού

Η οικογένεια Νικόλα Σ. Λαιμού θέλοντας να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός, προχώρησε στη δωρεά σημαντικού εξοπλισμού για την επιτυχή έκβαση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού.

Η δωρεά περιλαμβάνει 14 εφεδρικά συστήματα ψύξης CO2, 11 καταγραφείς θερμοκρασίας (temperature data loggers) για τους καταψύκτες αποθήκευσης των εμβολίων, 3.700 ειδικά κιβώτια isobox για τη μεταφορά των εμβολίων και 1.400 καταγραφείς θερμοκρασίας (temperature data loggers) για τα ειδικά κιβώτια isobox.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει:

Με συνέπεια στο υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και επιθυμώντας να συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, η Οικογένεια του Νικόλα Σ. Λαιμού προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά εξειδικευμένου τεχνικού εξοπλισμού, προκειμένου να συνδράμει στην ασφαλή και αποτελεσματική υλοποίηση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να καταγραφούν οι άμεσες ανάγκες σε προμήθεια εξοπλισμού και υλικών αναγκαίων για την άμεση και επιτυχή έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού, και να οριστούν οι σχετικές προδιαγραφές, η οικογένεια του Νικόλα Σ. Λαιμού προμηθεύτηκε και παρέδωσε για άμεση χρήση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τους απαραίτητους αριθμούς κρίσιμων εφεδρικών συστημάτων ψύξης CO2, καταγραφέων θερμοκρασίας και ειδικών κιβωτίων isobox, που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή αποθήκευση των εμβολίων στους ειδικούς καταψύκτες και τη μεταφορά τους στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η Οικογένεια Νικόλα Σ. Λαιμού, με τη μακρά παράδοση και την ηγετική παρουσία της στον διεθνή χώρο της ποντοπόρου Ναυτιλίας, θα συνεχίσει να είναι παρούσα στο πεδίο της κοινωνικής ευθύνης, αλλά και της έμπρακτης ανταπόκρισης σε έκτακτες καταστάσεις για την πατρίδα μας, υποστηρίζοντας σθεναρά ότι όλοι μαζί και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Διαβάστε ακόμη

Μάχη για τα κόκκινα δάνεια ύψους €6,1 δισ. της Εθνικής Τράπεζας

Παγκόσμιο «σαφάρι» για ένα κενό εμπορευματοκιβώτιο

Shell: Αποκτά το μεγαλύτερο δίκτυο ηλεκτρικής φόρτισης στη Βρετανία