Συνεχίζει την ανάπτυξη του στόλου της η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία Meadway Shipping συμφερόντων του Κώστα Δελαπόρτα. Πριν από λίγες ημέρες παρέλαβε το νεότευκτο φορτηγό πλοίo «Scorpios Island» μεταφορικής ικανότητας 64.000 τόνων dw, το οποίο ναυπηγήθηκε στις γιαπωνέζικες γιάρδες της Tsuneishi.

«Ευχόμαστε ευνοϊκούς ανέμους και ήρεμες θάλασσες στο πλήρωμα του νέου πλοίου μας. Μακάρι να φέρει υγεία, ευτυχία, επιτυχία και ευημερία σε όλους σας» είναι το σχόλιο της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εκτός από τα 14 ιδιόκτητα πλοία, η εταιρεία έχει ναυλώσει εδώ και μία πενταετία, κατά μέσο όρο άλλα 23 bulk carriers μέσω των γραφείων που διατηρεί στη Σιγκαπούρη και στο Ντουμπάι.

Tον περασμένο Μάιο η εταιρεία παρέλαβε το επίσης νεότευκτο φορτηγό πλοίο «Danae». Είναι μεταφορικής ικανότητας 40.000 τόνων dw και ναυπηγήθηκε στην Ιαπωνία Shin Kurushima Dockyard.

Επίσης την περίοδο εκείνη ανακοίνωσε την παραγγελία ναυπήγησης δύο ακόμη φορτηγών πλοίων-Handy Bulk Carriers (High Bulk 40E – Loggers)- EEDI-3 στη γιαπωνέζικη γιάρδα Namura με παραλαβή το γ’ τρίμηνο του 2024.

Διαβάστε ακόμα:

Πλαφόν στη χονδρική τιμή του φυσικού αερίου ζητούν η Ελλάδα και άλλες 14 χώρες της ΕΕ

Τα Μπακακάκια είναι media hot, ο Αντιβασιλέας της αγοράς και οι ζημιές στους Πεταλιούς

Επενδυτικό σχέδιο μετασχηματισμού και νέα διοίκηση στη Leroy Merlin