Ναυτιλία

Λιμάνι Ηρακλείου: Διακρίθηκε με το «MedCruise Adaptation & Resilience Award»

  • newsroom


Ήταν το μοναδικό ελληνικό λιμάνι που ξεχώρισε στη διάρκεια των φετινών 3ων MedCruise Awards

Με το «MedCruise Adaptation & Resilience Award» βραβεύτηκε το λιμάνι του Ηρακλείου στη διάρκεια της ετήσιας τελετής απονομής των βραβείων MedCruise Awards που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021. Παράλληλα εορτάστηκε το Silver Jubilee, (Αργυρό Ιωηβηλαίο – 25 χρόνια από την ίδρυσης της Ενωσης MedCruise.

Η βράβευση του ΟΛΗ Α.Ε. αποκτά ιδιαίτερη σημασία επειδή συμπίπτει με τον εορτασμό του Αργυρού Ιωβηλαίου (25 χρόνια από την ίδρυση της) της MedCruise.

Η φετινή εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Αρχή Δικτύου Λιμένων Κεντρικής-Βόρειας Τυρρηνικής Θάλασσας, η οποία καλύπτει και τον τόπο γέννησης/ίδρυσης της MedCruise, την Civitavecchia στην Ρώμη.

Οι εκπρόσωποι της MedCruise επεσήμαναν για τη βράβευση του ΟΛΗ. «Θερμά συγχαρητήρια στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και προσωπικά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη και την ομάδα των έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών του, για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στον τομέα «προσαρμογής και ανθεκτικότητάς της κρουαζιέρας», καθώς και για την συνεχή υποστήριξη της οικογένειας της MedCruise και της μεγάλης συνεισφοράς του ΟΛΗ, στην προώθηση και ανάπτυξη της παγκόσμιας κρουαζιέρας στην Λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Μηνάς Παπαδάκης, ο οποίος παρέλαβε διαδικτυακά το Βραβείο εκ μέρους του ΟΛΗ Α.Ε., δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή να παραλάβω αυτό το Βραβείο από την MedCruise για λογαριασμό του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Αυτή η ειδική αναγνώριση του Λιμένος Ηρακλείου, της Ναυτιλιακής Πρωτεύουσας της Κρήτης, σε δύσκολους καιρούς, όπου ο κόσμος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μια μεγάλη, παγκόσμια υγειονομική κρίση, αποτελεί μια ακόμη διάκριση για τη Διοίκηση μας και αναγνώριση των ακούραστων προσπαθειών μας, για την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ανατολή Μεσόγειο μέσα από έναν επιτυχημένο σχεδιασμό και εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων στην κρουαζιέρα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε όλες τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη ποιοτικών και βιώσιμων πρακτικών τόσο στον χώρο του τουρισμού, όσο και της κρουαζιέρας στην Κρήτη και στην Ανατολική Μεσόγειο και προσβλέπουμε σε μία ακόμη στενότερη συνεργασία με την MedCruise».

Διαβάστε ακόμα:

Νaval Group: Δέσμευση για παράδοση της πρώτης φρεγάτας το 2025

Κορωνοϊός: Κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο – Πλήρως εμβολιασμένο πλήρωμα και επιβάτες

Υπεγράφη η επένδυση των €6,5 εκατ. για τη Μαρίνα Γουβιών στην Κέρκυρα

Απόρρητο Απόρρητο