Ναυτιλία

Μ/ΜΑRITIME: Υποστηρικτής του ιστιοπλόου Γιάννη Μιτάκη για το Τόκυο 2020

  • newsroom


Η M/MARITIME υποστηρίζει τον ναυταθλητισμό καθώς και την προσπάθεια ανάπτυξης της ναυτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα

Την προετοιμασία και συμμετοχή του Γιάννη Μιτάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, υποστηρίζει ως Πλατινένιος Χορηγός, /ΜΑRITIME, υπερήφανος χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Η M/MARITIME είναι μία ναυτιλιακή εταιρεία η οποία αποτυπώνει και ενδυναμώνει την δυναμική θέση της Ελληνικής ναυτιλίας στο διεθνές περιβάλλον και συνεχίζει να υποστηρίζει τον ναυταθλητισμό στην προσπάθεια ανάπτυξης της ναυτικής εκπαίδευσης και ναυτοσύνης στην Ελλάδα. Από τον Δεκέμβριο του 2016, οπότε και παρέλαβε το πρώτο της πλοίο, μέχρι σήμερα, η Μ/MARITIME έχει αναπτύξει ένα μοντέρνο και ποιοτικό στόλο με 15 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, τα οποία έχουν ναυπηγηθεί στην μεγάλη τους πλειοψηφία στα μεγαλύτερα ναυπηγία της Ιαπωνίας. To δυναμικό ναυπηγικό πρόγραμμα της Μ/ΜΑRITIME τα τελευταία δύο χρόνια έχει συνεισφέρει στην παράδοση των Ελλήνων εφοπλιστών που υποστήριξαν την ανάπτυξη της ιαπωνικής ναυπήγησης.

Ο Γιάννης Μιτάκης είναι κορυφαίος διεθνής ιστιοπλόος με πολλαπλές πανευρωπαϊκές και πανελλήνιες νίκες ο oποίος πέτυχε την πρόκριση της Ελλάδος στην κατηγορία Finn για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ενώ έχει ήδη συμμετάσχει στο Ρίο 2016 και το Λονδίνο 2012 και πρόσφατα, τον Σεπτέμβριο του 2019, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Hempel World Cup Series στην Ενοσίμα και την Πέμπτη θέση στα Olympic Test Events στην Ιαπωνία στο ίδιο σημείο, στην ίδια πόλη όπου θα λάβουν χώρα οι αγώνες ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.