Επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Έκθεσης των Ποσειδωνίων, Θεόδωρο Βώκο απέστειλε ο Μιχάλης Λάμπρος ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας με εμπειρία άνω των 60 ετών και διευθυντής της Majestic Cruises.

«Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σας ότι αυτή η ιστορική έκθεση αντανακλά στη δύναμη της Ελληνικής Ναυτιλίας, αλλά επιτέλους και στην ανάγκη των δια ζώσης συναντήσεων.

Οι αναφορές σας στον κλάδο της Ναυτιλίας που αφορούν όχι μόνο την μεγάλη μερίδα των ικανών Ελλήνων ναυτικών αλλά και των στελεχών των ναυτιλιακών εταιρειών, ικανοποιεί απόλυτα την Ακτή Μιαούλη.  Το ευχάριστο γεγονός τη σημερινή εποχή είναι το σοβαρό ενδιαφέρον των νέων να υπηρετήσουν σε ναυτιλιακές εταιρείες και να προσφέρουν όχι μόνο νέες επαναστατικές ιδέες αλλά και να εναρμονιστούν στις νέες διεθνείς απαιτήσεις, κυρίως ως προς την απανθρακοποίηση των πλοίων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα νέα στελέχη της Ακτής Μιαούλη και όχι μόνο, με την τεχνογνωσία που κατέχουν, κάτι που εμείς δεν διαθέταμε όταν ξεκινήσαμε, αποτελούν αδιάσειστη εγγύηση για τη συνέχεια των παραδόσεων των Ελλήνων Πλοιοκτητών σε διεθνές επίπεδο» στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία του :

«Χωρίς να σας κουράσω άλλο, θέλω να αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία από την πρώτη έκθεση και τις επόμενες εκθέσεις που δειλά-δειλά οργανώθηκαν αρχικά στο Ζάππειο και αργότερα στον Πειραιά.

Ως υπάλληλος τότε της εταιρείας ΧΑΝΔΡΗ έζησα από κοντά τις προσπάθειες του θείου σας κυρίου Θεμιστοκλή Βώκου, ο οποίος με την βοήθεια των αείμνηστων Δημητρίου Κωττάκη, εκδότη του περιοδικού ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και του Διευθυντού της εταιρείας ΧΑΝΔΡΗ, Γεωργίου Χανδρή, κατόρθωσαν να μεταπείσουν για την δημιουργία της εκθέσεως, την τότε Διοίκηση της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών να συμφωνήσει και να στηρίξει την Έκθεση.

Η επιθυμία σας να επιστρέψουν τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ στον Πειραιά είναι επιθυμία όλων μας και ευχόμεθα σύντομα να βιώσομε ξανά την διεθνή αυτή έκθεση στον τόπο που γεννήθηκε».

Διαβάστε ακόμα

Eλληνικό: Ιδιωτική λέσχη και πολυτελείς «branded» κατοικίες στο νέο deal των 70 εκατ. ευρώ (pics)

Έρχεται «δωράκι» για τη βενζίνη, χρυσάφι για την ΙΟΝ, βροχή από εξαγορές στις ΑΠΕ και πολύ χρήμα στη Natech

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Βγαίνουν στο σφυρί τα γραφεία στον Πειραιά (pic)