Με στόχο την συνεχή επαγγελματική κατάρτιση των εργαζομένων της σε θάλασσα και στεριά σε ένα εναλλασσόμενο περιβάλλον όπως είναι αυτό της ναυτιλίας, η Thenamaris, συμφερόντων του Νικόλα Μαρτίνου, ανακοίνωσε την έναρξη της Ακαδημίας Ναυτιλιακής Διαχείρισης-Shipping Management Academy σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των εργαζομένων στην εταιρεία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της ολοκαίνουργιας Ακαδημίας Ναυτιλιακής Διαχείρισης-Shipping Management Academy!! Αυτή τη φορά, συνεργαζόμαστε με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και, πιο συγκεκριμένα, με τον καθηγητή Μανώλη Γ. Καβουσάνο, και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία» επισημαίνει σε ανάρτησή της η εταιρεία:

«Τι είναι η Ακαδημία Ναυτιλιακής Διοίκησης;

Στην Thenamaris, επιδιώκουμε να παρέχουμε στους υπαλλήλους μας ευκαιρίες για περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη και δια βίου μάθηση. Η Ακαδημία μας είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει τους συναδέλφους μας με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πλοήγηση στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της ναυτιλίας. 28 εργαζόμενοι από διάφορα τμήματα της εταιρείας και με διαφορετικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο και εργασιακή εμπειρία (θαλάσσια και στεριά ) συμμετέχουν σε αυτή την Ακαδημία διάρκειας 18 μηνών, η οποία θα τους επιτρέψει να βιώσουν αυτή την πολυδιάστατη εμπειρία μάθησης, αναπτύσσοντας και ενισχύοντας παράλληλα τα εσωτερικά δίκτυα σε όλη την εταιρεία. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε ε κάθε συμμετέχοντα στην Ακαδημία και να ευχηθούμε σε όλους ένα εμπλουτιστικό και αναπτυξιακό ταξίδι!»

H Thenamaris διαχειρίζεται στόλο από 91 πλοία με περισσότερους από 3.600 ναυτικούς και πάνω από 300 εργαζομένους στα γραφεία της.

Διαβάστε ακόμη 

Ενεργειακός «πυρετός»: «Φωτιά» οι τιμές σε φυσικό αέριο και ρεύμα (διάγραμμα)

Τα πολεμικά σενάρια, ο καυγάς Οικονόμου-Παληού, η Lamda ετοιμάζει τα malls, ο εφοπλιστικός γόνος και τα εστιατόρια

«Χτίζουμε ξανά το story της Intralot» – Οι στόχοι στις ΗΠΑ, η ΑΜΚ και οι 3+1 πυλώνες ανάπτυξης (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ