Ναυτιλία

Παναγιώτης Κατσινέλλος: Ο εμβολιασμός στην Κίνα Έλληνα επιθεωρητή του Bureau Veritas

  • Μηνάς Τσαμόπουλος


Οι αλλοδαποί οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί με το κινέζικο εμβόλιο θα έχουν στο μέλλον προτεραιότητα στην έκδοση κινεζικής βίζας από τις αντίστοιχες Πρεσβείες της Κίνας παγκοσμίως

Η Κίνα αποτελεί τη βάση για πολλούς Έλληνες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Στη χώρα όπου ξέσπασε η πανδημία  οι  εμβολιασμοί  έχουν  επεκταθεί και σε αλλοδαπούς  Ο Παναγιώτης Α. Κατσινέλλος, ο μοναδικός Έλληνας επιθεωρητής του γαλλικού νηογνώμονα   Bureau Veritas (BV China) , εμβολιάστηκε στην Κίνα.

Ο  Έλληνας επιθεωρητής την ώρα που εμβολιαζόταν, σήκωσε τον αντίχειρά του, δείχνοντας ότι όλα πάνε καλά ενώ μετά τον εμβολιασμό του απηύθυνε τους συναδέλφους του έκκληση να κάνουν το εμβόλιο.

“Είναι πάρα πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε.  Τα εμβόλια έχουν ελεγχθεί πρώτα στα αρμόδια εργαστήρια υπό αυστηρές συνθήκες και μετά σε κλινικές δοκιμές που αφορούν χιλιάδες πολίτες” ανέφερε μετά τον εμβολιασμό του στο τοπικό νοσοκομείο του Γιανγκζού (Yangzhou): “Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός προς το παρόν από τον οργανισμό BV. Eίναι προαιρετικός. Όποιος θέλει τον κάνει και αν τυχόν υπάρχουν έξοδα τα καλύπτει” και προσέθεσε:

“Ευχαριστώ θερμά όλες τις αρμόδιες κινεζικές αρχές για την εξαιρετική προσπάθεια και τον ζήλο που καταβάλλουν μέσω του συστήματος υγείας στην καταπολέμηση του ιού. Οι αλλοδαποί οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί με το κινέζικο εμβόλιο θα έχουν στο μέλλον προτεραιότητα στην έκδοση κινεζικής βίζας από τις αντίστοιχες Πρεσβείες της Κίνας παγκοσμίως. Ο εμβολιασμός είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες Κινέζους και μη. Η αντιμετώπιση των νοσοκομειακών υπαλλήλων και του ιατρικού προσωπικού ήταν εξαιρετική και ταχύτατη.”

Διαβάστε ακόμη:

Οι 3 κωδικοί που «μπλοκάρουν» την υποβολή του Ε1

Ελληνικό: Έως τις 25 Ιουνίου οι υπογραφές για το mega project

Οικογένεια Τίγκα: Πώς έπεσαν έξω οι «βασιλιάδες» της Παραλιακής