Στο ζήτημα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αναφέρθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ».
Όπως επεσήμανε, οι παρεμβάσεις απέδωσαν καθώς σήμερα υπάρχουν φτηνότερα εισιτήρια σε σχέση με τις τιμές πριν από δύο εβδομάδες.

Αναφερόμενος στην τραγωδία με το Canadair είπε «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και θρηνούμε για τους ηρωικούς πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας». Παράλληλα, εξέφρασε τη θλίψη του και για την απώλεια των δύο συμπολιτών μας από τις τελευταίες φωτιές.

Στη σημερινή του συνέντευξη, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέδειξε τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος στις απεγκλωβίσεις ανθρώπων κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών. Υπογράμμισε πως το 112 είναι σημαντικό για την ανθρώπινη ζωή και ότι το Λιμενικό είναι πάντα σε αυξημένη ετοιμότητα πριν δοθεί το σήμα της εκκένωσης, όπως έγινε στη Ρόδο με τον απεγκλωβισμό 3.700 ανθρώπων δια θαλάσσης με τη συνδρομή ιδιωτικών σκαφών αλλά και στην Κέρκυρα, ενώ το ίδιο ισχύει σήμερα και για την περίπτωση του Βόλου, εφόσον απαιτηθεί.

Τέλος, για μια ακόμη φορά, ο κ. Βαρβιτσιώτης με αφορμή το θέμα των πνιγμών κάλεσε τους ανθρώπους, ειδικότερα εκείνους των μεγαλύτερων ηλικιών να προσέχουν στη θάλασσα και να μην υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους.

Διαβάστε ακόμη

Tα 16 καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας σύμφωνα με το Traveller

Φυλακές Κορυδαλλού: Έτοιμος ο διαγωνισμός για τη μετεγκατάσταση στον Ασπρόπυργο (pic)

ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και… με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, ο Κωτσόβολος και οι μνηστήρες, η Praktiker στην Κέρκυρα, η παραπλάνηση από την Ellington Solutions

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ