Η εταιρεία τεχνολογίας ZeroNorth ανακοίνωσε σήμερα  , μια ολοκληρωμένη λύση της ZeroNorthBunker για τον προγραμματισμό, την προμήθεια καυσίμων και την ανάλυση δεδομένων.

Συγκεντρώνοντας ολόκληρη τη διαδικασία ανεφοδιασμού σε μια πλατφόρμα και συλλέγοντας εκατομμύρια δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, η Zero North Bunker επιτρέπει τη λήψη τεκμηριωμένων  αποφάσεων και διαφάνεια σε όλη την αλυσίδα αξίας των ναυτιλιακών καυσίμων.

Χάρη στην ενσωμάτωσή του με την πλατφόρμα της ZeroNorth, το ZeroNorthBunker υποστηρίζει άμεσα τις κρίσιμες δραστηριότητες για την βελτιστοποίηση του πλοίου, του ταξίδια και των καυσίμων, ενισχύει τα έσοδα ενώ ταυτόχρονα μειώνει το κόστος και τις εκπομπές.

Το ZeroNorthBunker θα βοηθήσει τη ναυτιλιακή βιομηχανία να διαχειριστεί την ενεργειακή της μετάβαση στον αγώνα προς την υιοθέτηση λύσεων απανθρακοποίησης.

Ο SørenMeyer, Διευθύνων Σύμβουλος της ZeroNorth, δήλωσε: «Είμαστεπερήφανοι που συνεχίζουμε να χτίζουμε μια πλατφόρμα για πλήρη βελτιστοποίηση σε όλη τη ναυτιλιακή αλυσίδα αξίας. Η νέα μας προσφορά απλοποιεί τη ροή εργασίας, τη συνδεσιμότητα και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιτύχουν τους οικονομικούς  και περιβαλλοντικούς τους στόχους. Η ZeroNorth θα συνεχίσει να ηγείται στον μετασχηματισμό του κλάδου καθώς υλοποιούμε το όραμά μας για πράσινο παγκόσμιο εμπόριο».

Ο Kenneth Juhls, Διευθύνων Σύμβουλος, της ZeroNorthBunker, πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που λανσάρω αυτή την πρόταση τόσο στους πελάτες μας αλλά και στην αγορά, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό, την προμήθεια,και αναλυτικά στοιχεία σε μια ενιαία πλατφόρμα. Το ZeroNorth Bunker επιτρέπει στις εταιρείες να εφαρμόσουν μια ενιαία στρατηγική bunkering σε όλο τον στόλο και να ενσωματώσουν με ευκολία την διαδικασία επιλογής για το τι, πού, πότε, πόσο και από ποιον θα προμηθευτούν καύσιμα, με τις ενέργειες για βελτιστοποίηση του ταξιδιού, του πλοίου και των εκπομπών. Η φιλοδοξία μας για το ZeroNorthBunker είναι να υποστηρίξει και να δώσει την δυνατότητα στους αγοραστές, στους προμηθευτές και στους εμπόρους καυσίμων να ψηφιοποιήσουν τις δραστηριότητές τους, να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμων, να αυξήσουν τα κέρδη τους και, εν τέλει, να διευκολύνει την απανθρακοποίηση της ναυτιλίας”.

Διαβάστε ακόμα:

Οι προτάσεις της Κομισιόν απειλούν και την Ελλάδα με διακοπή της ροής φυσικού αερίου από την Gazprom

Εκλογικός νόμος(3), η CVC και η Lavipharm, ο Βακάκης και η κουδούνα και οι εφοπλιστές που μαλώνουν για… κάτι νησάκια!

Dimand: Τα νέα έργα και τα stress test εν όψει του δύσκολου χειμώνα