Οικονομία

120 δόσεις: Νέα παράταση στην επανένταξη για όσους έχασαν την ρύθμιση

  • newsroom


Παρατείνεται έτσι η δυνατότητα αναβίωσης της ρύθμισης για όσους την απώλεσαν κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου - Οκτωβρίου 2020.

Στο ίδιο μήκος κύματος με το υπουργείο Οικονομικών το οποίο επιμήκυνε την προθεσμία για επανένταξη σε ρυθμίσεις οφειλών, το υπουργείο Εργασίας δίνει νέα ευκαιρία σε όσους έχασαν τη ρύθμιση των 120 δόσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία και το ΚΕΑΟ(Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών). Με διάταξη που αναμένεται να προωθηθεί δίνει τη δυνατότητα καταβολής μιας της δόσης του Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου για την αναβίωση της ρύθμισης προς το ΚΕΑΟ.

Παρατείνεται έτσι η δυνατότητα αναβίωσης της ρύθμισης για όσους την απώλεσαν κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου – Οκτωβρίου 2020.

Παρέχεται μάλιστα εξουσιοδότηση για τη δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας επανένταξης μέχρι και την 30η Ιουνίου 2021. Αντίστοιχα μπορεί να επανακαθορίζεται το χρονικό διάστημα απώλειας της ρύθμισης. Στην ίδια δέσμη διατάξεων προβλέπεται και η παράταση ασφαλιστικής ικανότητας για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ασφαλισμένους στον τ. ΟΓΑ με τυχόν οφειλή έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Πέτρος Παππάς: «Μεγάλη ανακούφιση τα ναυπηγεία Σύρου για εμάς τους Έλληνες πλοιοκτήτες»

Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης: Γκαζώνει η κυβέρνηση για την εργολαβία του 1,5 δισ.\

Πέτσας: Δεν υπάρχει περίπτωση χαλάρωσης μέτρων στις γιορτές

Απόρρητο Απόρρητο