Οικονομία

ΑΣΕΠ: Άμεσες προσλήψεις σε 4 φορείς – Ανάμεσά τους ΔΕΗ και Δήμος Πειραιά

  • newsroom


Τέσσερις φορείς, μεταξύ αυτών ο Δήμος Πειραιά και η ΔΕΗ, προχωρούν σε άμεσες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Στην άμεση πρόσληψη121 ατόμων προχωρούν 4 φορείς, με προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ. Πρόκειται για τη Σιβιτανίδειο Σχολή, τον Δήμο Πειραιά, την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και τη ΔΕΗ. Oι ειδικότητες που προκηρύσσονται είναι:

  •  Βρεφονηπιοκόμοι
  • Τεχνίτες
  • Μάγειρες
  • Καθαριστές

Οι παραπάνω διαγωνισμοί αφορούν υποψηφίους ηλικίας 18 – 65 ετών.

Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών

Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.asep.gr. Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε΄της παρούσας.

Αναλυτικότερα:

Την πρόσληψη 10 υπαλλήλων προωθεί η Σιβιτανίδειος. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας, από την υπογραφή της και έως 18 μήνες. Εδώ, η Προκήρυξη.

Δήμος Πειραιά

Την πρόσληψη νέων υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Πειραιά. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Εδώ, η Προκήρυξη.

ΕΕΤΑΑ

Ολοκληρώνεται την επόμενη Δευτέρα 8/1 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 58 νέων υπαλλήλων μέσω προκηρύξεων ΣΟΧ του ΑΣΕΠ στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Εδώ, η Προκήρυξη.

ΔΕΗ

Την πρόσληψη νέων υπαλλήλων προωθεί μέσω ΑΣΕΠ, ο Κλάδος ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη:

Στάση πληρωμών λόγω… έλλειψης ΙΒΑΝ

Δεν τα «βρίσκουν» Εθνική – Hines για το mall της Πειραιώς

Lockdown: Κρίσιμη συνεδρίαση με ειδικούς – Τα μέτρα που βρίσκονται στο «τραπέζι»