Οικονομία

Φοιτητικό επίδομα: Δεύτερη ευκαιρία τον Αύγουστο για όσους δεν πρόλαβαν την προθεσμία

  • newsroom


Προς διευκόλυνση των δικαιούχων που δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αίτηση έως και χθες Τετάρτη, το σύστημα θα επιτρέπει εκ νέου την υποβολή αιτημάτων από τις 21 Αυγούστου έως και τις 28 Αυγούστου

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση από 21 Αυγούστου έως 28 Αυγούστου 2020 για στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2019-20, δίνει απόφαση του υπουργείου Παιδείας σε όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν την υποβολή μέχρι  και χθες Τετάρτη 29 Ιουλίου που έληγε η προθεσμία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας αναφέρει:

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους -δυνητικούς δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 ότι σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Προς διευκόλυνση των δικαιούχων που δεν έχουν υποβάλει αίτηση έως σήμερα, το σύστημα θα επιτρέπει εκ νέου την υποβολή αιτημάτων κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.