Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου παρατείνεται η έκπτωση των 60 ευρώ ανά κυβικό (ή ανά λίτρο, 6 λεπτά προ ΦΠΑ και 7,5 λεπτά με ΦΠΑ) στις εταιρείες εμπορίας που προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης από τα δύο μεγάλα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ, σύμφωνα με απόφαση της HELLENiQ ENERGY.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Νοεμβρίου, θα έληγε η έκπτωση των 7 λεπτών στο πετρέλαιο θέρμανσης. Επίσης, η έκπτωση αυτή προστίθεται στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης κατά 25 λεπτά το λίτρο.

O πρόεδρος των Πρατηριούχων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου είχε μιλήσει για το θέμα του πετρελαίου θέρμανσης στον ΑΝΤ1. Η μέση τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης διαμορφώθηκε στο 1,33 ευρώ το λίτρο και έχει συνεχώς πτωτική πορεία είχε επισημάνει.

Οι υψηλότερες μέσες τιμές τη Δευτέρα καταγράφηκαν στις Κυκλάδες (1,470 ευρώ ανά λίτρο) και στα Δωδεκάνησα (1,416 ευρώ ανά λίτρο).

Σε αντίστοιχη παράταση της έκπτωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης μέχρι τις 30 Νοεμβρίου προχώρησαν και οι θυγατρικές εμπορίας καυσίμων της MOTOR OIL (AVIN, Shell, Cyclon).

Σήμερα οι τιμές στα πρατήρια κυμαίνονται από 1,139 ευρώ το λίτρο έως 1,419 ευρώ το λίτρο.

Διαβάστε επίσης

Η «υποκλοπάrtis» και τα γεμιστά, το τέλος ενός super (market) φλερτ, το χρυσό ακίνητο της Ελληνίς, μια… υπεξαίρεση, ένα ξεκαθάρισμα και η Αλλατίνη

Melody Nelson: Ένα… «πολυεθνικό» 25μετρο yacht στο σφυρί – Πώς βρέθηκε στην Ελλάδα (pics)

Τα καλύτερα ski resorts της Ευρώπης. Κρυμμένα διαμάντια των Αλπεων και απέραντες πίστες