Οικονομία

Toυρισμός για όλους: Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στις 8 Ιουλίου

  • newsroom


Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσοι κληρωθούν μέσω της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», καθώς μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο www.tourism4all.gov.gr. Σήμερα Πέμπτη, 8 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση οι πολίτες των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 6 – 7.

Ποια είναι τα κριτήρια

Δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» είναι όσοι κληρωθούν μέσω της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Πόσες διανυκτερεύσεις δικαιούστε

Δικαιούχοι με voucher για τουριστικά καταλύματα

Ο δικαιούχος μπορεί να επιλέξει να αξιοποιήσει το voucher που έχει στην κατοχή του για 4 ή 3 ή 2 διανυκτερεύσεις και να επιδοτηθεί ως εξής:

  • 2 διανυκτερεύσεις: Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή
  • 3 διανυκτερεύσεις: Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή
  • 4 διανυκτερεύσεις: Επιδότηση 80% με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο Επιδότηση 100% για ΑΜΕΑ με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο

Ο κατάλογος με το επικαιροποιημένο Μητρώο Παρόχων είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr και επικαιροποιείται: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ – ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ, ενώ ο κατάλογος με το επικαιροποιημένο Μητρώο Παρόχων είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr και επικαιροποιείται: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Βρετανία: Τέλος η καραντίνα για τους εμβολιασμένους που επιστρέφουν από την Ελλάδα