Τεχνολογία

Έξυπνα ρολόγια που υπενθυμίζουν το πλύσιμο των χεριών και καταγράφουν θερμοκρασία δέρματος

  • newsroom


Τα έξυπνα ρολόγια διαθέτουν λειτουργία 24ωρης παρακολούθησης της υγείας μέσω σειράς λειτουργιών που διασφαλίζουν καλύτερη φυσική κατάσταση

Λειτουργία υπενθύμισης για το πλύσιμο των χεριών με χρονόμετρο των 20 δευτερολέπτων για εγγυημένο αποτέλεσμα διαθέτει η τελευταία γενιά έξυπνων ρολογιών της Huawei, Watch 3 Series, που φέρει το κωδικό όνομα «Galileo», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Διαθέτουν επίσης αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος.

Η νέα έκδοση των έξυπνων κινητών της Huawei (Watch 3 & Watch 3 Pro στην Elite έκδοσή τους), όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δίνει τη δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησης της υγείας μέσω σειράς έξυπνων λειτουργιών που διασφαλίζουν καλύτερη φυσική κατάσταση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επίσης καταγράφουν αδιάκοπα τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη και του παρέχουν μια σειρά ενημερώσεων και στατιστικών που τον βοηθούν να έχει κάθε στιγμή πλήρη εικόνα της φυσικής του κατάστασης. Μεταξύ των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων, όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι η πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Διαβάστε ακόμα

H ενεργειακή κρίση γεννά φόβους για αύξηση των επιτοκίων

Συντάξεις χηρείας: Τι συμβαίνει με τις περικοπές – Γιατί καθυστερεί η απονομή τους

Μύκονος και Σαντορίνη «πρωταγωνίστριες» στις αφίξεις τουριστών στο 9μηνο