Με την καινοτομία, την τεχνολογία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό να βρίσκεται στον πυρήνα της Εθνικής Τράπεζας, ανακοινώθηκαν οι νικητές του 11ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Τράπεζας, το οποίο προσέλκυσε συνολικά 468 συμμετοχές από startups.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης ο καθώς και η Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας.

Οι νικητές του 11ου διαγωνισμού NBG Business Seeds

Την πρώτη θέση και τα 20.000 ευρώ κέρδισε η OptiStructure με εκπρόσωπο τον Νικόλαο Καλλιώρα, η οποία προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες σχεδιασμού περιβαλλοντικά αποδοτικών και οικονομικών κατασκευών μέσω βελτιστοποίησης και τεχνητής νοημοσύνης.

Την δεύτερη θέση και τα 10.000 ευρώ κέρδισε η Docandu με εκπροσώπους τους Πέτρο Πανδή, Γιάννη Γεωργόπουλο και Κωνσταντίνο Κόκκοτα, η οποία συνδυάζει την υψηλού επιπέδου παραδοσιακή ιατρική με τις πιο σύγχρονες, και ταυτόχρονα απλές και εύχρηστες, ψηφιακές καινοτομίες όπως για παράδειγμα ο ψηφιακός φάκελος υγείας αλλά και χρήση AI για υποβοήθηση του γιατρού.

Την τρίτη θέση και τα 6.000 ευρώ κέρδισε η Gaming Brotherhood με εκπρόσωπο τον Ιάκωβο Ζουρνατζή, μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου έμποροι και marketeers μπορούν να δημιουργήσουν βίντεο άμεσα και απλά.

Την τέταρτη θέση και τα 4.000 κέρδισε η Time Is Brain με εκπρόσωπο την Αγγελίνα Κουρούμπαλη, με μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης επειγόντων περιστατικών και ειδικά εμφραγμάτων και εγκεφαλικών επεισοδίων.

Διαβάστε περισσότερα

Bloomberg: Πόσο γρήγορα θα βγει από τη «μηχανική υποστήριξη» η οικονομία της ευρωζώνης

Κτηματολόγιο: Ως τον Δεκέμβριο του 2022 χωρίς πρόστιμα οι εκπρόθεσμες δηλώσεις

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πόσα χρήματα κέρδισε στο Roland Garros