Η βιομηχανία παιχνιδιών λαμβάνει πλέον πολύ σοβαρά υπόψη τον αναπτυσσόμενο τομέα GameFi, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain, και πολλά brands έχουν κυκλοφορήσει τα δικά τους μοναδικά παιχνίδια blockchain.

Ωστόσο, πολλά από αυτά δεν διαθέτουν μέχρι στιγμής την ελκυστική μηχανική του παιχνιδιού και την απόλαυση που συναντάμε στα επιτυχημένα παραδοσιακά παιχνίδια. Το Undeads στοχεύει να φέρει αυτά τα στοιχεία στο προσκήνιο με υψηλές αξίες παραγωγής, υψηλές αξίες ψυχαγωγίας και δυνατότητας αναπαραγωγής που δεν έχει ακόμα παρατηρηθεί στον χώρο του Web3.

Το Undeads Metaverse είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης AAA που φέρνει επανάσταση στον κόσμο του blockchain gaming.

Όπως γράφει το Cointelegraph.com, μια ομάδα με πάνω από 70 προγραμματιστές εγκαινιάζει μια νέα εποχή στο Web3 gaming. Η ομάδα έχει συνεργαστεί με εταιρείες παραγωγής υψηλής ποιότητας, όπως η Warner Brothers και η παγκοσμίου φήμης εταιρεία ήχου και σχεδιασμού Wabi Sabi Sound, φέρνοντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού στους παίκτες. Το Undeads Metaverse βρίσκεται στην παραγωγή τους τελευταίους 13 μήνες και έχει επενδύσει πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια.

Το project διευθύνεται από το πρώην στέλεχος της PayPal, Leo Kahn και αναπτύχθηκε από μια διεθνή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του κλάδου με υπόβαθρο στα παιχνίδια, το fintech και την τεχνολογία Web3.

«Το Web3 gaming έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί και να βελτιωθεί για να ευδοκιμήσει. Στην τρέχουσα αγορά, είναι σημαντικό να προσφέρουμε στους παίκτες μια απρόσκοπτη και απολαυστική εμπειρία μέσω της συμπαγούς σχεδίασης παιχνιδιών, μιας καλοφτιαγμένης και τελειοποιημένης οικονομίας παιχνιδιών και μηχανισμών παιχνιδιού που συναγωνίζονται αυτούς των παραδοσιακών παιχνιδιών. Χωρίς αυτά τα στοιχεία, το Web3 gaming κινδυνεύει να καταστεί απαρχαιωμένο. Στο Undeads, δεσμευόμαστε να ξεπεράσουμε τα όρια και να πρωτοστατήσουμε στην εξέλιξη του Web3 gaming», σχολίασε ο Kahn.

Εκτός από το παιχνίδι Undeads Survival, η ομάδα χτίζει ένα VR Social Hub με πολλά παιχνίδια VR για μια αληθινή εμπειρία Metaverse και εικονικής πραγματικότητας. Οι παίκτες μπορούν να συναντηθούν για να κάνουν παρέα, να κοινωνικοποιηθούν, να διασκεδάσουν, να αλληλεπιδράσουν και να κερδίσουν. Το VR Social Hub προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων αγώνων VR RC, αθλητικού ψαρέματος, μπόουλινγκ, μπιλιάρδου VR και άλλων. Το περιβάλλον Undeads Metaverse VR τροφοδοτείται με το Unreal Engine 5.1 της Epic, τον πιο καινοτόμο κινητήρα που χρησιμοποιείται από κολοσσούς της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των GTA VI και Matrix Awakeness.

Πώς λειτουργεί

Στο Undeads Metaverse, οι παίκτες οδηγούνται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου πρέπει να επιλέξουν να πλευρίσουν τους ανθρώπους ή τα ζόμπι. Οι παίκτες μπορούν να εμπλακούν σε σύγκρουση με χαρακτήρες ζόμπι και ανθρώπους (και οι δύο αντιπροσωπεύονται ως NFT ) καθώς αγωνίζονται για πόρους και έδαφος. Κάθε ζόμπι ή ανθρώπινο NFT μπορεί να ανήκει, να πονταριστεί και να κοπεί στην πλατφόρμα.

Οι κάτοχοι NFT μπορούν να δημιουργήσουν νέους χαρακτήρες συνδυάζοντας ένα αρσενικό και ένα θηλυκό ζόμπι NFT, δημιουργώντας έτσι “Zombabies” κερδίζοντας ανταμοιβές. Αυτοί οι νέοι χαρακτήρες στη συνέχεια βοηθούν τους παίκτες στον αγώνα τους για επιβίωση.

Οι παίκτες μπορούν να ψάξουν για πόρους, να δημιουργήσουν και να βελτιστοποιήσουν τα στοιχεία τους και να συμμετάσχουν σε εμπορικές δραστηριότητες σε λειτουργίες PvP ή PvE. Οι παίκτες έχουν επίσης την ευκαιρία να γίνουν επιχειρηματίες της Metaverse, συμμετέχοντας στην κατασκευή εμπορικών, βιομηχανικών ή οικιστικών κτιρίων.

Και η ζωή συνεχίζεται, σε ένα Metaverse περιβάλλον, δίχως όρια…

Διαβάστε ακόμα

Τα debates Μητσοτάκη – Τσίπρα, οι… πρόσκοποι των Κατασκευών, τα ντεσού του deal Φέσσα – Χαλικιά και η κόντρα Κυπριώτη – HIG

Clinique La Prairie: Το μυστικό της μακροζωίας φωλιάζει στην ομορφότερη πόλη της Ευρώπης

ΟΤΕ: «Τρέχουν» οι συνδέσεις για οπτική ίνα – Πώς πηγαίνουν Payzy και Cosmote TV