Οι εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας στο Facebook.
Όπως αναφέρει το Tech Insider, αν έχετε ποτέ εγγραφεί για ένα παιχνίδι στο Facebook ή έχετε κάνει ένα τυχαίο κουίζ είναι πιθανόν να εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας, ακόμα και αν τα χρησιμοποιούσατε πριν από χρόνια.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί βήμα – βήμα πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.