Έμφαση στην υπηρεσία Viber Out, που είναι αφιερωμένη στην κάλυψη της ανάγκης των χρηστών για υψηλής ποιότητας, οικονομικά προσιτές και ασφαλείς εγχώριες και διεθνείς κλήσεις, δίνει η Rakuten Viber, μία από τις μεγαλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας παγκοσμίως.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, το Viber Out είναι μια υπηρεσία voice-over IP (VoIP) που επιτρέπει στον χρήστη να καλεί οποιονδήποτε αριθμό σταθερού και κινητού τηλεφώνου οπουδήποτε στον κόσμο, ακόμη κι αν ο ιδιοκτήτης του δεν χρησιμοποιεί Viber.

Η κλήση πραγματοποιείται από το Viber και λαμβάνεται από τον αποδέκτη ως κανονική τηλεφωνική κλήση.

«Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγοράσετε μια πίστωση pay-as-you-go ή ένα πρόγραμμα συνδρομής που προσφέρει ποικιλία επιλογών κλήσεων και, τέλος, να εξασφαλίσετε μια σταθερή σύνδεση στο Internet», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα εσωτερικά δεδομένα του Viber, οι χρήστες τείνουν να χρησιμοποιούν το Viber Out περισσότερο στις διακοπές τους και στις αργίες, ενώ προτιμούν να αποκτούν το πρόγραμμα για κλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Το τελευταίο τούς δίνει τη δυνατότητα να καλούν όλα τα κινητά και σταθερά σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο για 5,99 ευρώ τον μήνα, με δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.

Μερικές από τις χώρες, στις οποίες οι Έλληνες τηλεφώνησαν περισσότερο τον τελευταίο χρόνο, είναι η Αίγυπτος, οι Φιλιππίνες, οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες δέχονταν τις περισσότερες κλήσεις από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε ακόμη

Το «φάντασμα» της FTX στοιχειώνει την αγορά των κρυπτονομισμάτων

Μεγάλο deal στις τράπεζες του Καναδά – H Royal Bank εξαγοράζει την HSBC Canada

HDB: Μνημόνιο συνεργασίας με το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο