Τουρισμός

Condé Nast Τraveler: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ελληνικά Airbnb

  • newsroom


Καλύπτουν όλα τα βαλάντια και τα γούστα

Aν και το καλοκαίρι έφθασε στο τέλος του, το τουριστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα από τα μεγάλα έντυπα του εξωτερικού παραμένει. Έτσι το Condé Nast Traveler επέλεξε τα 10 καλύτερα Airbnb της χώρας μας.

Μία λίστα που προφανώς περιλαμβάνει καταλύματα σε καθιερωμένους προορισμούς όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, όμως δεν λείπουν και οι εκπλήξεις.

Η λίστα του κορυφαίου ταξιδιωτικού εντύπου η οποία ανταποκρίνεται σε πορτοφόλια διάφορων δυνατοτήτων, αλλά και διαφορετικού τύπου ταξιδιώτες.

City breakers, λάτρεις της φύσης, ανθρώπους που ταυτίζουν τις διακοπές με την ξεκούραση ή άλλους που αναζητούν πολυτέλεια και έντονη νυχτερινή ζωή.

Σε κάθε περίπτωση είναι ιδανική για όποιον ψάχνει, γράφει το cntraveler, «χρυσές αμμουδιές με καταγάλανα νερά, μικρά ψαροχώρια με αρχαία μνημεία και φυσικά σουβλάκι και μπακλαβά».

Δείτε τη λίστα που περιλαμβάνει από ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας μέχρι tailor made διαμορφωμένα σπίτια στα νησιά του Ιονίου.

Όλες οι επιλογές, πολυτελείς ή οικονομικές έχουν σχετικά μικρή διαθεσιμότητα το επόμενο διάστημα, οπότε όσοι θέλουν να ζήσουν τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς το φθινόπωρο σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον πρέπει να βιαστούν.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο travel.gr